tolga on numara olmuş dostum aracın yetişemedi olayı bahane ben işe geç kaldım basmak zorundaydım kırmızı falan görmemezlikten geldim:D
Printable View
23 plakalı olup bugün hatayda olan kimdi :)
karşıyakada çarşıya giderken fuar tarafına dönmeden önce sağda bi gri punto gördüm turuncu stickerlı plaka alamadım :( 35 v li birşeydi sanırım sonuda 335 mi 355 mi neydi :D
ankara keçiören kızlar pınarı caddesi stadın oralarda kileri geçince kırmızı renk stickerlı gp
06 BA 3781 di sanırım :)
26 TL ... Bursa Ataevlerde arkana park ettim bugün. ;)
20 25 tane gördüm bugun forum İstanbulda :) plakalarını alamadım
Harika :D
20 araç gördüm bugün...:)
plakasını hatırlamıyorum ama kardeşimle 5 dk muhabbet ettik stickeri görünce mahmutbey de 212 alışveriş mağazasında hatta otoparkta yer yoktu o çıktı ben girdim bana yerini verdi işte grandepuntotr dayanışması göstermiş olduk forumun yararlarından birtanesi daha :D
16 zv 007 istanbul yolunda görüldü:)
pazar gunu plakasını tam hatırlayamıyorum ama bordo esenyurt pınar mah. okul yanında gordum
Leon48 ile Narlıdere'de karşılaştık, ben ona korna çaldım o bana selektör yaptı...:) ışıklarda durunca da selamlaştık...:)
Işıklarda durmasaydınız yakalayamazdın zaten leonu
17:30 civarında bahçelievlerde ferikçi..... selamlar...
Bugun aksam 6 gibi Ankara cevre yolundan Etlik Ayvalı yonune dogru stickerli ve mavi renkli skydomelu GP gordum. Kimindir?