5 cam yay var bende de trafik durumuna bağlı yakalarım gündüz ama gece o saatlerde değil boş oluyor çünkü beygirler devreye giriyo o saatte :)
Printable View
5 cam yay var bende de trafik durumuna bağlı yakalarım gündüz ama gece o saatlerde değil boş oluyor çünkü beygirler devreye giriyo o saatte :)
haram beygirleri o saatte koşturmam ben :D
:d:d:d:d
arkadaşlar chatleşmeyi özelden yapın
len mert çenen düştü yine=))))))
beykoz - beylerbeyi sahil yolu üzerinde baya bi kardeş araç gördüm bol bol selektör yaptım ama fark etmişlerdir herhalde beyaz gp mi :)
titantim grisi gp benimkisi punto yazısı üzerinde evcil buldog resmi var gözleri kırmızı yakından belli oluyor :) moda sahiline gitmiştim evet baya bi sellektör yedim hepsi selamlıyordu sanki :):):):)
keykavus Kemal abi ile markette karşılaştık.. ayak üstü sohbet ettik....
esforza Erkan ile çarşıda karşılaştım... 15-20 dakika konuştuk...
35 kk 624 alsancakta, karşılıklı araçlarımıza bakıyoduk :) el salladım,sanırım gördü.
çukurambarda gri stickerli sanırım 06ygcxx plaka gp görüldü :)
06 ae 2313--06 zn 730--06 bv 9442--06 af 3814-- 06 et 8381--06 ha 3138--06 fg 100-- 37 pp 750--06 bz 7622--06 rpr 87 --- benim radara girdiniz arkadaşlarr
64 plakalı kırmızı grande punto gördüm dün, uzak olduğu için gerisini okuyamadım. Antalya'ya yeni giriş yapıyordu sanırım iyi tatiller :)
cihan kardeşimi gördüm kitapları getirdi sağolsun siteden gelen ilk adım..
Banada Haber Verin Birlikte Ayıklayalım Yada Çıkıp E5te Terör Estirelim Sökelim Plakalarımızı :)
34 KSU 28
Dün sabah saat 8'de gördüm. Bahçelievlerden - Şirinevlere inen yokuşta önündeki gri Megane SW bendim :)
Ayriyetten bir kaç saat sonra Yenibosna'da gördüm.
dün 22:00 gibi İstanbul Yolu Şaşmaz istikametinde 06 BD 9542 plakalı araç Umut arkadaşımız ile selamlaştık..
79AU619 du sanırım sonunu yanlış hatırlıyor olabilirim beyaz yanları kırmızı şeritli forumdan mı bu araç.. Gece 01:xx saatlerde e-5 avcılar yönüne doğru yenibosna etrafında gördüm bi bayan kullanıyordu.
bende dün gece 23.30 civarında e-5te siyah bi t-jetle avcılardan beylikdüzüne kadar beraber geldik :)
16 EV 050 ataevlerde görüldü:)
16 JCY 97 zafer plazada görüldü :)