kaplan...gümrük caddesinde 19,00 da
Printable View
kaplan...gümrük caddesinde 19,00 da
67 za 555 istanbula gelmiş bir yakının işi dolayısıyla hisar üstü boğaz içi üniversitesi yanında durağımız orada (beyaz punto evo)ismi sanırım buğra idi.
ben trafikte degil.bizzat benim dükkanın önünde durdu.araç sizinmi diye sordu.sonradan jeton düştü.saf tarafıma denk geldi. arkadaşımızla ayak üstü bir muhabbet sonra gitti.muhabbet esnasında ismini hiç sormak aklıma gelmedi.sanırım 34zj plakalıydı. gri bir gp idi.
34 UK 2317 kırmızı stickerlı gp beylikdüzü ekinoksun bahçesinde duruyordu
haydarpasa garı onunde arizone beji mugen ruzgarlıklı gordum vapurda oldugum için plakayı goremedim
valla benim araçta siyah olduğundan dolayı siyah gp lere ayri bi dikkat ediyorum nasıl bir uygulama var diye, senin arabayı yere basıklığından önde plaka olmayışından jantlardan birde cooper sinyallerden tanıdım :D ayrıca maşallah diyelim nazar değmesin aracına. benim araç hep nazara geliyor
:wacko000: Göremiyorum kör oldum. Son 4 5 aydır full dikkat bakıyorum Mersin GP kaynıyor ama stickerlı birini henüz göremedim. Sanırım Stickerlılar hız sınırı 70 olduğu için sahil yolunu pek kullanmıyor. Bakınmaya Devam.
34VS8264 çekmeköy yolunda sabah 11 civarları.
cuv 25 başak center önünde görüldü