aynen buda var burası türkiye belli olmaz :D
Printable View
35 KMD 72 her sabah trenle geçerken alaybey de ve ulukent safkarın orda görüyorum.. siyah tekkapı bir grande..
Arkadaşlar benim 06 R 1555 t-jet sattım artık puntom yok marka değiştireceğim 2005-2006 focus ghia veya 2005-2006 toyota corolla sol hb. düşünüyorum bakalım hayırlısı belkide en çok plaka yakalayıp ankaranın güzel puntolarını buraya ekleyen benimdir hala telefonumda kayıtlı plakalar :)) punto gitsede sevdası bitmez yine forumda sizlerle olucam ankara puntolarını yakalmaya devam yani (çevrenizde bildiğiniz focus 2005 yeni kasa veya corolla sol.hb. 2005-2006 var ise paylaşın benimle de araç arıyorum nette fiyatlar uçmuş durumda sizlerin tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın...
selam vercez yaw ne var bunda
ben bayan olduğuna dikkat etmedim direksiyonda indikten sonra anladım
ama indikten sonrada geri dönmedim hanımefendiye derdimi anlatmaya
çalışıtım o korkudan camı bile indirmedi yüz ifadesini görmenizi isterdim
ulen ben bile kendimden kortum bir an :notworth:
Bugün öğle saatlerinde 06 E 9648 stickerli GP , Tan Oto servisi girişinde gördüm.
bugün 17:33 civarı emek 10. cadde de (ya da 8 de olabilir emin değilim konya yolunun paraleli olan :D) 06 GCE 98 plakalı abarth logolu 3K kırmızı grande punto gördüm :)
beylikdüzü koç ilköğretim okulunun arkasında park halinde LME 20 gri gp gördüm :)
34 EP 7548,
Trabzon dönüşü Sakarya - Hendek otobanında gördüm. Kendisi 140 ile gidiyordu kurallara uyalım uymayanları uyaralım.
Umarım sahibide bana cevap yazıp onu geçtiğimi belirtmez :D
Kafamı karıştırdılar bu gün focuslar için yeni kasalarının çıkması sebebi ile 4-5 aya kadar en az 3 bin tl fiyatları düşecek diyor alım satım işi ile uğraşan arkadaşlar şimdi alırsan zara edersin diyorlar arabayıda sattık ortada kaldık ne alacağımı şaşırdım dizel benzin farketmez aslında am gönlüm lpg li bir araçtan yana
35 an 3696 sanırım gri GP buca otoban çıkışı
Dün Aydın çıkısında 1 adet 16 plakalı siyah punto görülmüştür... korna çaldım ama anlamadı sanırım...
10 AEZ 07 Organize Sanayi Bölgesinde Boyteks önünde park halinde görülmüştür... Selamlar :D
dün çeşmede 35 nv 571 di sanırım,ılıca girişinde :)
Dün aksam 34 dc plakali kirmizi puntoyla yalovadan beraber geldik slmlastik sti vardi arkada ama..
17:30 - 17:40 arası 06 KA 0593 Kırmızı Grande Punto ODTÜ Teknokentte, 06 BB 1918 plakalı Kırmızı Skydome lu grande Punto ise Eskişehir Yolunda görüldü :)
mert35 leon48 puntoaz macsea sabancının eski puntosu :)
leon48 - puntoaz 6.sanayi girişinde ( ın dükkanına metreler kala)
Mjet telefonla rahatsız edildi :D :D
Yaw bi ben görmüyorm heralde trafikte üyelerden kimseyi :D gördüğüm tüm puntolara bakıyorm sticker varmı diye ama hepsi stickersz. :)