vardı hocam 11 araba geldi :) ama son anda karar verildi buluşmalar bölümünde konu var fotolarda konulacak yakında
Printable View
aşağı yukarı 23:20 civarı E-5 gülsüyü mevkisi civarında mavi renk stickerlı bir GP görüldü.hızlıydım,karanlıktı plakasını alamadım.
11 DS 491 pendikte görüldü ön ve arka camda sticker vardı..
16 EBA 57 plakalı araç balıkesir atatürk parkı köprü altında park halinde görüldü...
34 YN 290 plakalı nefis bir siyah Evo e-5 Kartal mevkiinde görüldü,selamlaşıldı :)
akşamüstü 18:00 gibi Çağlayan sapağında, 34U4303 özkan bey görüldü ve selamlaşıldı.
Beyaz , take off jantlı , body kitli , sanırım T-jet Sport araç Beylikdüzü'nde görüldü. Sticker yoktu ama forumdan olduğundan eminim. Cesspools nickli arkadaşın eski aracıydı galiba.
35 cnj 09 mavi gp bahriye üçok bulvarında görüldü. mustafa arda kardeşim sticker arka camın sağ alt köşesindemi benmi yanlış gördüm acaba.
sanki bugün trenle inkılaptan koşuya gelır 35 day 02 yi gorür gbi oldum korna çaldım ama aykut farkettinmi:D
Şamlar Barajı yolunda sayısı belli olmayan Puntolar görüldü :)
64 LR 744 titanyum gri grande punto fikri altay mahallesinde 6237 sokakla 6231 sokağın birleştiği köşe noktada saat 07:20 gibi park halinde görüldü.
kağan kardeşim puntonun maşallahı vardı pazar olunca yıkanmış sanırım ışıl ışıl gözüküyordu. jantlarda bir o kadar güzel ve yakışmış.
yalnız o köşe nokta biraz tehlikeli. dar bir sokak olduğu için sokağa dönmek isteyen ve sokaktan çıkmak isteyen araçlar o köşeyi dönerken zorlanıyor. birde hemen yanında bir inşaat başladı biliyorsun yıktılar molozlar falan. bugün yanından bir transporter geçti içim gitti bir şey olacak diye. aman diyim sürtme falan olmadan o köşe dışında bir yer seçersen park için daha iyi olur :)
cumartesi dnd mert yağhanelerde...ben alçı ustasını bekliyordum:D obeni gördü
34 BJ 8700 beyaz grande kırmızı aynalı :)
sabah 8.30 kağıthane viyadüğü - tem arası arka arkaya gittik bi süre