bu sabah Tanıl kardeşimi gördüm kozyatağında.. son anda farkettim beni gördümü bilmiyorum :)
Printable View
bu sabah Tanıl kardeşimi gördüm kozyatağında.. son anda farkettim beni gördümü bilmiyorum :)
35 nju 1 saat kadar once bucada goruldu temelın eskı arabasıydı sanırsam :)
"iyte" nickli çağatay arabamın fotografını çekerken benim kamerama yakalandı :)
akşam saat 20:00 gibi esenyurt meydandan devlet hastanesine aşağı inerken shell benzin istasyonun önünde 34 ef 0784 yanlış görmediysem gördüm bizdenmidir bilmiyorum ama etiketti araç bir korna yaptım...
bugün anneme bilgisayar almaya giderken jasmine ablayı gördüm,bizim evin oraya gelmiş :)
beni gören yokmu bea her sabah haliç merter üzerindeyim bea sticker da var bi allahın kulu slm vermedi küstüm size bea:)))))
06 bt kırmızı punto istanbul yolunda aoç kavşağındaki opetin oradan geçerken görüldi
birde esparkta otoparkta 26 sh 469 görüldi
06 GZE ... Forum stickerlı kırmızı GP :) Saat 3 ile 4 arasında Optimum AVM otoparkında görüldü :)
bugün izmir manisa yolu üzerinde 25 tane punto gördüm..nereye gidiyorlardı anlamadımmmm:D:D:D:D
Dün 17:00-18:00 civarıydı sanırım Samsun Çiftlk caddesinde kırmızı stikerli grande punto gördüm, hatta istanbul yolunu sordum , yola kadar bana eşlik etti sağolsun :) çiftlik caddesinde o önde ben arkada turladık...
Bugün saat 18:00 civarı Gazi Mahallesinde lacivert punto, plakasını tam hatırlamıyorum ama sanırım 06 BC 5182 :)
maltepe buluşmasından sonra pendikte otoparkta 34 DZ 0045 görüldü yanına park ettim fotolarını çektim 2 sinin ve döndüğümdede orada olduğu için sileceğini kaldırdım anlaşılsın diye :)