Dün akşam gri renkli 55 plakalı yanlarda kırmızı abarth şeritleri olan bir punto görüldü forumdan mıdır bilmiyorum...
Printable View
Dün akşam gri renkli 55 plakalı yanlarda kırmızı abarth şeritleri olan bir punto görüldü forumdan mıdır bilmiyorum...
Mansa da surekli goruyorum bir punto ama bugun forum stickerli bir punto gordum.Manisa semt garaji yakinlarinda bende sirket araci vardi o yuzden yanlis anlasilir diye selam veremedim. Acaba bu aracada sticker yapistirsammi :D
ileri sürüş teknikleri uzmanı Tuncay Bükey'den trafikte hayatta kalma dersi Bölüm 1 :)
ps. yeni nesilden tanımayan olabilir, tuncay abi'nin soyadı bükey değil, ileri sürüş teknikleri uzmanı demir bükey üzerinden atıfta bulundum :D
gerçi böyle fıkrasına gülünmeyen adam moduna düşüyorum ama ne yapalım, yazdık bi kere :D
Keçiören sanatoryum caddesinde et 1734 siyah tek kapı beyaz stickır lı punto görüldü.... Işyerimin önündeydim arabada değildim arkadaş görüldüğünün farkında bile değil camlar açık cıstak cıstak geziyordu....
bugün saat 2buçuk gibi göztepede minibüs caddesinde beyaz abarth stickerli gp görüldü..
yine bugün 4 buçuk gibi caddebostanda 34 GY 1548 boris91 in evosu görüldü.. birdaha oraya parketme ceza yazıyorlarmış haberin olsun :) geçenlerde çekiyorlardı bir arabayı polise sordum artık yasak dedi.
dün ankara eryaman optimumda saat 17 civarı park ettiğimde kırmızı gir grande vardı yanımda kapı kolları nikelajlı egsoz modifiye. bebek vardı fotoğraf çekecektim yanyana çekemedim. 18.30 civarı çıktım geldim bu sefer o gitmiş ama beyaz bir grande vardı..plakaları alamadım :)
tuncay abi beninde gri dynamic biliyorsun.bu hafta izinliyim sürekli geziyorum yollarda :)
Bugün boğaz köprüsünde mango turuncu sticker sız fakat plakası dikkatimi çeken bir Grande Punto görüldü 34 PNT 03 bir bayan kullanıyordu, içeridekini görebilmek için yanında biraz yavaşladım, umarım rahatsızlık vermemişimdir. Baya jantlı xenonlu kaputta kedi patisi stickerları vardı, arabasına meraklı bir bayan belli :)
Ben görünmez falanmıyım acaba 1,5 senedir sticker var aracımda daha kimsecikler görmedi beni:)
Altınyolda selamlastık.Ben alsancak istikametine dondum abimiz yeşildere yoluna devam etti.
35 DBA 35 Beyaz grande punto. Arka camda stickeri vardı.Yine arka bagajda İtalyan şerit stickeri vardı.
Zaten forumda aktifse bu yazdıgımı gorunce bilir :)
06 ltu plakalı beyaz bir grande gördüm batıkent'te bugün saat 15.45-16.00 civarında
06 pn gerisini hatırlamıyorum... Eskişehir köprübaşında görüldü...