Benim aracta her sabah ve aksam bu yoldan gider fakat sticker yok ve eşim kullanıyor cocugu bostanlıda krese bırakmaya :)
Printable View
ulen ne adamsın tasınıosun haberımız olmuor dun eskı ızmırde bırı sana bagırıp korna çaldımı duydun mu hıc ole bısı mercedes vardı altımda gormedınn evımızın arası1 km yoktu gorusemedıkk smdı artık napcaz bılmıorum neyse allahtan bende karsıyakda ycalısorum orda denk gelırız benım araba carsının sonunda durur hepp halkmarın orda sız nereye tasındınız
35 NV 571 görüldü sticker vardı ama arattım bulamadım :)
aha bende bu plakayı yazmaya girdim :D bucaya kadar girdik beraber,sonra ayrı yollara saptık :(
birde yine bucada tınzatepede eski kasa bir punto,yanımdan geçerken çıtırdan bir korna bastı bana mıydı yayaya mıydı anlıyamadım,izmirde bir abimizde var o muydu acaba?
valla ben park halinde gördüm Aykut'um :D
leon48 görüldü:)
yav bir sticker muhabbetidir almış başını gidiyor bu sticker leri nerden bulcaz nerden alcaz birilerimi dağıtıyo ne iş bi açıklayında bilelim
taner arkadaşım öncelikle hoşgeldin. ana sayfamızda tanışma bölümü var oradan kendini tanıtırsan daha iyi olur. sticker la ilgili tüm sorularına yine ana sayfadan ulaşabilirsin. işte linki https://forum.grandepuntotr.com/yone...lep-formu.html
bu gece balçova egeparkta jasmine nickli üyemizi gördüm, tanışabilmek adına ''bir bayanın otomobille bu kadar ilgilenmesini hiç beklemezdim'' ya da ''gözlerinizin renginde boğulmak istiyorum'' tarzından sözlerle asılmak istesem de pek başarılı olamadım, bir daha da böyle sığırlıklar yapmayacağıma dair kendime söz verdim :7
dün bende segin abimizin evosunu inkilapda izbanın yanında gördüm :)
ferihayı izlerken stickerlı punto gördüm:) griydi..plakayı alamadm:D.D ekranda göremedm
34 TA... ile başlayan gri,kapılarında rüzgarlık olan bir punto Birmot İstinye servisinde görülmüştür :)
bende siyahinci şakir abiyi dün özkanlarda gördüm
arkadaslar otoparktan cıkartıp cadde ustune park edecem arabayı belkı bırı gorur :D
bu arada karsıyakalılar sız bız olmadan toplanında basınıza neler gelıyor :D