Yanlış konuya yazdınız heralde.
H.KURU Saygılarımla
Printable View
Az önce Hacettepe üniversitesi kampüsünde 06 BK 5353 tek kapı kırmızı stickerli aracın içinde 3 kişi ve aracın dışı kirli :D gp gördüm selamlar olsun.
Ayrıca tekrar Hacettepe kampüste kırmızı amerikan parklı hatta ve hatta sellektör ve korna ile selamlaştığım biriydi ama tanıyamadım yüzünü göremedim.
Kendisine burdan selamlar dilerim.
H.KURU Saygılarımla
Ula bu kampüstekiler hiçmi siteye girmez yav.
H.KURU Saygılarımla
=)
Ben de beytullah emminin evoyu atilimda goruyorum. Sattiydi o.
Karşıyaka işmerkezi karşısında sanırım angaralının aracıydı tek kapı lacivert stiker lı punto saat 07:30 da görüldü
Az önce hacettepede gri evo gördüm stickerli ve yanında bir bayan vardı hatta otobüs duraklarının orda otostop çeken bayanları alacaktı almadan gitti.
Selamlar olsun burdan
H.KURU Saygılarımla
dün(28 eylül pazar) İstanbul altunizede de capitolun yönüne dönen ara yolun orda 34 EN 6991 di yanlış hatılamıyorsam, beyaz renkli mavi logolu puntolu kardeşimi gördüm. çok selektör yaptım arkandan ama sen trafik kalabalık yol istiyorum sandın heralde. selam olsun sana.
Hacettepede öğlen Deniz kardeşimle kısa bir muhabbet ettik.yanlız gözümdende kaçmadı cezanı yazacam U dönüşü yaparken bayanı ezecektin vallaha. :)):)):))
H.KURU Saygılarımla
06 GN 914 hacettepe kampuste görüldü.
Gri evo selamlar olsun
H.KURU Saygılarımla
Rüstemim birdaha çekme arabayı oraya düdüğü çalarlar bak öyle.
:)):)):)) Selamlar olsun kardeşime.
H.KURU Saygılarımla
06 ka 9939 gördüm tanıyan varmı gece vakti iskitler köprüsünün altında bekliyordu :D