dün aksam dikimevinde 06 bj.. kırmızı punto stickerli görüldü
bu sabahta ankamall otoparkta beyaz stickerli punto görüldü.. tam karşısına park ettim görür diye selam olsun burdan :)
Printable View
dün aksam dikimevinde 06 bj.. kırmızı punto stickerli görüldü
bu sabahta ankamall otoparkta beyaz stickerli punto görüldü.. tam karşısına park ettim görür diye selam olsun burdan :)
Yokmu Alanya merkezde kimse bir çok punto var ama sticker yok gerçi sabah 07 plaka beyaz evoya sticker taktım sahibiyle birazda siteden bahsettim gelecekmi bakalim
H.KURU Saygılarımla
çok şükür bir tane gördüm. dün (15 ağustos) da akşam saat 9.30 gibi pendik çınardere mah. kiraz sokakta arkadaşta otururken füme renkli puntolu kardeşimi camdan gördüm ama maalesef plakasını görmek nasip olmadı. benim araçta sokağın bitiminde kahvenin ordaydı. kısmet olmadı görüşmek bir foto çekmek ama selam olsun sana
Dun keciorende beyaz pnto grdm karsidan geliyordu aynaya bakınca stickeri gordum fakat plaka goremedim. Esertepede
Geçtiğimiz çarşamaba muğla ortacada 48 rt 480 plakalı punto gördüm. Plakayı yanlış hatırlıyor olabilirim beyaz renkteydi.
Bana denk gelmiyo demek bi tek :) Yokmu Karacabey den bi arkadaş görüşelim yahu:)
Ankara Anadolu Bulvarı beyaz evo sticker vardi ama plakayi goremedim hizliydim korna ve 4 lulerle selam verdim ama fark ettimi bilmiyorum :)
hergün işe gidip geliyorum e5 de kartal maltepe arası birtane tanıdık ne palio nede punto stiker li birini gördüm nerede bu millet hergün puntolara selam veriyorum :) kimse den cevap yok
Papazderesinde kirmizi beyaz mini jantli skyfomeli stickerli punto gordum yeni foruma kayfolan arkadaslarimizdan biri ama kim oldugunu animsayamadim
Dün Eskişehir NEO AVM'de turuncu stickerlı siyah renk Grande Punto görüldü. Plaka 11 DM 300 olması lazım. Ben 3-5 araç sağındaydım :)
06 BF 7358 plakali beyaz Punto an itibariyle Tekstilkent civarinda goruldu selamlar :)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
2 dakika önce tob un arka otoparkında 01 plakalı stickerli siyah punto gördüm park halinde siyah camlı.
Selamlar olsun burdan.
https://img..com/d/14/09/17/yjarunen.jpg
H.KURU Saygılarımla
Birkaç gün önce konyaaltı beach park girişinde park halinde 33bct01 plakalı gri punto görüldü sanırım tatil için gelen üyelerden :)
Biraz önce hacettepe kampüste gri gp altları kırmızı abarth şeritli ve ayrıca güzelim sitenin stickerini taşıyordu.
H.KURU Saygılarımla
Dün gece rüyamda 06KA9939 plakalı aracı görüm selam olsun :D
06 PSU 51 yok mu gören D: 3000 km. yol yaptım 1 haftada görünmezliği mi buldum acaba :D
07 byk 58 plakalı forum stickerlı gri punto beach park girişinde park halinde görüldü :)
oto cam filmi taktırmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım bu yuzden