oda doğru puntosu olupta forumdan bi haber dünya insan var :D bazen görüyorum önüne yanaşıyorum stickerı görsünler diye :D puntoların bravoların ama sallamıyolar resmen hahahah
Printable View
oda doğru puntosu olupta forumdan bi haber dünya insan var :D bazen görüyorum önüne yanaşıyorum stickerı görsünler diye :D puntoların bravoların ama sallamıyolar resmen hahahah
:D valla ya
işin kötü yanı stickerli araçları sürekli avm otoparklarında görüyorum bir türlü merhabalaşamadık en sonunda oturcam kaputun üstüne bekliycem :)
halil senin eski arabayı saglık ocagın alt sokagındagördüm sanırım .plakayı göremedim sadece . çorlu da çok punto ama arka camlarında stiker yok . Benide gören olmadı .istanbul kocaeli yalova bursa çanakkale manisa izmir mugla kusadası gezdim ama yakalayan olmadı
azönce kolejde kırmızı angel farlı stickerlı punto gördüm yanına yanastım korna caldım önüne gectim dörtlü yaktım hiç sallamadı beni :D
benım dıkkatımı ceken yolda trafıkteyken ne zaman bı evo denk gelse ve ne zaman sollasam kısa bır sure sonra karşılıklı sollamalar vs oluyo bu punto ınsanları gaza getırıyor galıba :)))
Az önce e5 pendik tersane bölgesinden yanından 170 le gectiğim Evo kim el kaldırsınnn Cumartesi gecesi gece 4-5 arası gebze istikametibe giden evooo
bugn pendik pendorya avm de gördüğüğm stickerı değişik 41 UC plakalı punto :D
Cuma günü, 34 DT 5534 plakalı, stickerli Punto yı, Cevizlibağ E-5 te saat 18:00 sularında korna çaldırıp sorguladim forumdan misin diye, aracı aldığında var bilgim yok dedi. İlk sahibi buradaysa selam olsun :))
06 AP 7169 plakalı, kırmızı stickerli puntoyu, saat 17:35 e kadar takip ettim, o sola Dudullu yönüne dönerken ben de sağa des e doğru yöneldim. Eğer forumdaşsa ve buralarda okursa selam olsun:))
bugün ankamall otoparkında puntocu bir kardeşimizle selamlaştık lafladık :) selamlar burdanda :)
Bugün isten çıktığımda zorlucenter otoparkında gördüğüm beyaz punto selam olsun :)) 34 HY 4742 tam sol caprazima parketmis siyah 06 punto bendim :)
34HY4742 bugun gene zorlu center kırmızı otoparkta denk geldim hatta sticker gözüksün diye tam karşısına parkettim ama gene farkedilmedim sanırım :D tekrardan selam olsun :))
Geçtiğimiz hafta sonu tatil için istanbula gitmiştim. Kabataş yolunda 34 FT 4974 plakalı punto gördüm. Sanırım düğün konvoyundaydı :)
arkadaşlar anadolu yakasında ben hiç denk gelmedim e5 de çirit atıyorum sabah akşam :(
Bütün istanbulu hergün heryoluna girer çıkarım neredeyse. Halen beni gören olmadı mı be :) hayalet sürücü olduk :)
Benide görün artık :D