Dün bornovada 35 KLR 23 sanırım evoyu gördüm....
Ayrıca akşam üstüde ecrin yazıyordu bagaj kapagında.....
Printable View
Dün bornovada 35 KLR 23 sanırım evoyu gördüm....
Ayrıca akşam üstüde ecrin yazıyordu bagaj kapagında.....
23/10/2010 tarihinde saat sabah 9-10 arası bi punto gördüm gerçi arkadan punto önden ferrari gibi bişeydi araç şahane modifiye edilmişti. aracın plakası 06 bd 5... son hanesinin hatırlamıyorum ama araç gümüşümsü renkteydi. aracın sahibi beni görmemiştir çünkü ben puntoşumla değildim o yüzden bende selamlamlayamadım.kornaya basınca yanlış anlamlar çıkarabilirdi :) burdan selamlıyorum araç süper :)
bu sabah çayyolu-incek yolunda 06bu9553 siyah punto
Her zamanki gibi; SAKARYA'da görüntü alınamamıştır... Sticker gelemedi ki görsün... :)
Mehmet hangsısı sensın ?
Hmm tmm tmm anladım 23 senındı...
Ben yaya olarak gectım bıraz gerıdeydı benım GP geziniyorduk alısverıs falann :D
Araban kız gıbı maaşallah....
ayrıca hafta sonu Kütahyada würth arac yıkamada aracımı almaya gittigimde bir baktımki 2 tane punto yan yana ilk işim arkasındaki sticker varmı diye oda var olunca şaşırdım 26 FK ydı sanırım gri bir punto vardı yine cok sasırmıstım
Sabah gelirken konak alt geçitte alsancak yönüne giden siyah GP gördüm 35 TE Bi amca vardı korna caldım ama bakmadı galiba bizim üyelerden birinin babası olabilir konudan haberdar değil galiba :)
5 aydır ne gördüm ne görüldüm vay anasını koca ankarada... hayret valla
06 YTM 27 Ostime dğru gidiyordu önümde. Plaka manidar YETİM
bucada tasova sonra urlada operatormuratı gördüm
Alibeyköy Barış Manço Parkının önünde arka sokağımda sanırım FE 6714 siyahGP..Aramızda ise selamlar..