35 te miydi be miydi siyah tek kapı punto ege üniversitesi meslek yüksek okulunun oradaydı :D
Printable View
35 te miydi be miydi siyah tek kapı punto ege üniversitesi meslek yüksek okulunun oradaydı :D
iş yerinin bahçesinde EF 5996 titantum gri ön logosuz panjur bizim sattığımız çakma abarth jantları kimin bu araç :)
35TE Tjet abart logolu abart stikerli siyah GP izmir balçova altı işbankası önünde gördümm..
bi 09 BC sonu hatırlamıorm agoranın önünde üçkular yönüne giderken altından geçerken beni sıkıştırdı ayıp. :) kimdi o.
33DD ... plakalı aracı bugun saat 6 civarı meztli alanya fırınında gördüm
sanırım krakeri gördüm gibi oldu halisinasyon mu gördüm ne :S bucada olabilir mi ?
ru 145 görür gibi oldum :)
avcılarda özkan abiyi
kavaklıda fabrikanın bahçesindede emrequzel abimi gördüm :)
he birde unuttum yazmayı sefaköyde cem abiyi gördüm (civcivx)
evet bucadaydım o gece:D
O Gece..Hmmmmmm
saat 19:00 gibi ayrancı taraflarında 06 BN 2184 plakalı sticker lı kırmız punto ile karşılaştık. kısa bir selamlaşmamız oldu camdan cama;)
dün akşam saat 17:30 civarı Tedaş yanında Keykavus (Kemal Abi) arabayla yanımdan geçtin.. ben yaya idim.. selamlar...
konuyu darlandırmayalım:D
bende seni gördüm ama sanırım o an ve ule dedim bu edelsangmı yoksa:D
dün akşam puntoaz buca menderes caddesi barların önünden geçerken..piyasa yapıyodu:D
birde aynı yerde titanyum gri gördüm ama plaka alamadım
Ankarada 20 gündür mekik dokuyom,beni gören olmadımı ule:wacko000:
Atatürk orman çiftliğinin yakınlarında kırmızı bi stickerli Gp gördüm, araba o kadar kirliyd,ki plakasını okuyamadım.:wink:
cumartesi günü öğlen eskişehir yolu yaşamkent dönüşünde 06et1734, yine aynı gün 4 gibi sivrihisar-eskişehir yolunda serkankucuk u gordum. arkadaşın arabasında olduğum için selam veremedim.
puntoaz cem :)
bayrampaşada o kadar çok punto gördüm ki hiç birinde sticker yoktu :)
bugün bursada gri punto gördüm plakasına bakamadım ama kornolaştık :D sevindirik oldum böyle farklı bir ilde tanıdık biri görmüş gibi sevindim =) bu arada bursada binlerce punto var ama üye daha fazla olmalı bence