bu akşam saat 20:00 sularında bayraklıdan KSK istikametinde mango turuncu stickerli bir arkadaşımızı gördüm kornalaştık fakat ben plakasını alamadım çünki makas halinde idim :D
Printable View
bu akşam saat 20:00 sularında bayraklıdan KSK istikametinde mango turuncu stickerli bir arkadaşımızı gördüm kornalaştık fakat ben plakasını alamadım çünki makas halinde idim :D
bugün saat 00:50 sularında kırmızı GP ile kornalaştık ankara söğütözü ulusoyun önünde.
plakası 06 bd idi galiba da sonunu hatırlayamadım :)
Dün akşam saat 22:15 sularında y.mahallede 06 MCZ 24 ü bugun sabah yine y.mahallede plakasını unuttum ama sticker li granitgri renginde punto gördüm
Arkadaşlar o bu değil de Bandırma'da metalik gri çok güzel modifiye edilmiş stickerlı Bandırma plakalı puntosu olan bir arkadaşla selamlaştım...Bir dost gibi geldi :)
Görülmez bir gp gördüm.. Engin abicim özlemişim elma şekerini tabi senin nur cemalinide özlemişiz yaww... saygılar....
bugün mesada arda abiyle karşılaştık abnew kısaca sohbet edebildik =)
puntoazı gördüm
GÜNAYDINNN herkese , arkadaşlar bugün sabah saat 07:45 civarlarında konya yolu mevkiinde 06 bl .... plakalı puntoyu gördüm. gerçi korna basıp selamlaşmadık ama yol akıcıydı ve sabah sabah aklıma gelmesi :) ama çok şükür bu sabah g.punto üyesi gördüm buda giderek yayıldığımza işaret
dün öğleden sonra acıbademden göztepe e-5 yolunda
egzotik kırmızı, yanlış hatırlamıyorsam 34 fj 58.. stickerli GP gördüm.
leon48 mert35
06 ad 4054 çukurambar madonun önünde gördüm.
34 DR 4552 Biraz önce iş yerimin karşısındaki otoparka girdi...