pekii tesekkür ederim:) bugünden baslıyorum ozaman bendeki kartvizitleri dağıtmaya.
Printable View
pekii tesekkür ederim:) bugünden baslıyorum ozaman bendeki kartvizitleri dağıtmaya.
hadi hayırlısı bakalım bursa için inşallah hayırlısı olur
neden kısdığınızı anlamış değilim ben sadece stikırlı aracın çokluğundan basediyorum sizde tam tersindenAlıntı:
görmek istiyorumki bakıyorum ve ben hiç rastlamadım! elbette vardır ama ben denk gelmedim. sizin görmeniz veya benim görmem farketmiyor.anlatmak istediğim bu sehirde stickerlı araç çok çok az sayıda.ve bir sekilde artması gerekiyor. bilmem anlatabildim mi?
hayırlısı olsun
Ya arkadaşlar ben de görüyorum Bursa'da stickerlı Gp siz nasıl göremezsiniz anlamış değilim :)
Hayırlı olsun Çilem hanım yeni göreviniz... :):)
Karşıyaka da dün gri stickerli aynadan gördüm tam forumdan mı dicektim kornaya bastı, slmlar :D
hayırlı olsun:)
leon48 operatormurat gün boyu :D
evet bende leon 48 ve otoyu gün boyu gördüm devamlı önümden geçip durdular...
Hayırlı Olsun Çilen Gp ler Artacak Desenize Bursada:)
abi zaten çok fazla sorun bir araya toplamakta
evet çok fazla.. hemde çok.. inşallah üyeler yada aktif üyeler artar. bence okuyorlardır mutlaka forumu üye olup yazsınlar bizde buradayız diye..
Onun İçin Sizler Ne Kadar Aktif Olursanız Ve Araçlarla İlgili Güzel Konu Başlıkları Açarsanız O Kadar Googlda Yer Alır Ve Gelsin Bursadan Aktif Üyeler :))