gelirken natonun orada bordo bi punto gördüm plaka alamadım.
birde gri bi punto gördüm stickeri farklıydı :D
Printable View
gelirken natonun orada bordo bi punto gördüm plaka alamadım.
birde gri bi punto gördüm stickeri farklıydı :D
Dün aksam beylikdüzü gişeler carrefour avcılar civarında arkamdan gelen 59 plaka kırmızı cok tatlı bir puntiş gördüm:D:D hatta ön tarafındada minyatürü vardı.bir kez öne gecti birde ne göreyim çakar sisler şamşam şakıyo:D:D
Orçun abi rahatla bak yazdım bu arada evomu 21.000 e satılıga cıkardım senin ısrarların sonucu:D
az önce sanırım t.jet ti kırmızı 06 gde 85 yanlış hatırlamıyorsam y.mahalle ragıp tüzün cad. inde gördüm jantları da güzeldi:)
leon48 ancester
arkadaşlar hemen hemen tum mesajlarınızı okumaya çalışıyorumm hatta aranızda arkadaşlarla tanışmakta istiorum amaa cok beceremiorum bu bilgisayar işinii....
06 DD 1247 görürseniz durdurun muhakkak armadada çalışıyorum ankarada kören de oturuyorum. basınevlerdee... kesin durdurun bu arada ankara toplantısı falan yok mu acaba??
dun bulustuk ıftar yaptık herkes cok eglendı gulme krızıne gırdı baska sefere artık
Pazar gunu forumda sıyah gp gördum plakasını alamadım muhtemelen oda benı gormustur
ben hep firatin arabayi görüyorum baska da görmüyorum cok gezme firat :D
artık çiğli tarafındayım tüv karşısında..yolu düşeni beklerim..
mağlesef bugün hiç görmedim 31/08/2010(incek-kızılay arası)
bugun 33ap ismail kardesmn arabasını gördüm..plaka capraz duruyordu.karizma olms arac....buarada beyler bayanlar aracım satılık ilan bölümünde konu actım yalnız aktif olmamış
balçovada kırmızı gp gördüm plaka alamadım
birde devamlı hasan tahsin ilköğretim okulunun oradaki yokuşta
tanreall
nickli üyemizin aracını görüyorum :)
34 tsu 28
Az önce bahcelievler Sirinevler istikametinde gordum. Gri GP.
06 bc 5213 konya yolu-çetin emeç köprüsünde gördüm
kırmızı gp 06 kn 745 bilkent yolundan gelip eskişehir yönüne doğru döndü...