35 ckt 08
dün akşam iftardan sonra Atatürk bulvarında ( mgturkan ) Gökhan ile karşılaştık.. ışıklarda durunca biraz sohbet ettik.. buradan da selamlar...
35 ckt 08
I ' m c a p u l i n g . . .
33 plaka siyah bir üyeyi gördüm kütahyada bugün plakanın devamına bakamadım
I ♥ Punto
puntoaz mastman12 izmirlee aeron
evvelsi gün ertuğrulgazi-meskende işbankasının önünde saat 14.30 da 16 cyz 06 plakalı kırmızı puntoyu gördüm.benimde orada işim vardı aracımı aracın arkasına park ettim.fakat araç park halindeydi ama araçta site stikeri vardı.
35mert dal1984
valla saat 14:04 de polis okulunun orada bi kırmızı ,tek kapılı gp gördüm.plaka alamadım ama 35 yb 656 mıydı neydi bilemedim şimdi içinde arkadaşda bana baktı ama ben o arabanın önce gp olduğunu anlamadımbende ne bakıyo bu diyom içimden yanındaki araba çekilince anladım
![]()
akşam 21.30 civarı gazcılarda 16 z 5105 plakalı aracı gördüm.bizim sitenin stıkırıda vardı üstelik.
mert35 alsancak
35 yn457 tek kapı kırmızı mehmet
Konu Ziyaretci046 tarafından (29/08/2010 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
2 Gün Önce 07 BVM 34 Veya 37 Olması Lazım Beyaz Punto Alanyaya Giderken Akseki Dağlarında Baya Bir Beraber Yol AldıkAdrenalini Seven Bir Arkadaş.
bu aksam saat 18,00 civari esentepe de tekelin onune parketmıs sıyah punto sticker turuncuydu ey punto sahibi bnde esentepede calısıorm cagrıma cevap ver![]()
bugün tarihte en fazla stickerli puntoyu gördüğüm gündü
ve uzun bir konvoy görüntüsü oldukça güzeldi...
iftar buluşmamız sağ olsun![]()
istanbuldan kimleri görmedim ki![]()
Her renkten![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Bir allahın kuluda yazmamış bugün beylikdüzü ve avcılar civarında 59 plakalı kırmızı bir puntiş gördüm diye...Bende çıkayım bendim bendim diyeyim.. Bi o zevki yaşatmıyosunuz bana yaaaaa
![]()
Cumartesi günü öğleden sonra evomu teslim alıp İzmir Atatürk Mahallesinden geçerken varyantta son anda siyah renkli bir punto gördüm. Sanırım cantları da turuncu idi. Fırat arkadaşım sen olabilirmisin? Olayı idrak edene kadar geçip gitmiştin, Fırat sensen burdan selamlar, her ne kadar tanışmamış olsak ta. Yolda karşılaşmak güzel. Tüm puntolara farklı bir gözle bakıyorum artık trafikte)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri