Yahu okdar geziyorum ben kiseyi görmüyorum benide kimse görnüyor.Taylan kardeşim hariç. Neyse ay başında yollara koyulucam eşimle isatnbuldan antalyaya ordan sahil şeridinden geze geze bodruma sonrada isatanbula dönüş artık gittiğimiz yerlerde karşılarışırız artık.Bu arada güzergahım üzerinde olan arkadaşlar varsa bana ulaşsın uğrar bi kahvenizi içerim artık![]()
2-3 gün önce forum üyesi 50 as 484(umarım plakayı dogru hatırlıyorumdur) plakalı titayum gri g.punto niğdede ögretmenler parkının orda park halindeydi..
2009 GRANDE PUNTO FİRE DYNAMİC
Cumartesi İzmit üzerinden bursa'ya pazar sabahı da bursa'dan izmir' e gidiyorum kısmetse...Bakalım yollarda görebilecek miyim gptrci![]()
vayy aliyi görmüşsün sanırım
https://forum.grandepuntotr.com/members/microab.html
bu olabilir o zaman
https://forum.grandepuntotr.com/members/merter.html
gördüğüm g.punto ali abinindi o zaman..
2009 GRANDE PUNTO FİRE DYNAMİC
çarşamba akşamı mezitli belediyesinin orada mustafa ve ufuk'u beklerken stickerlı gri (sanırım granit griydi) 33 e 4644'müydü neydi tam göremedim bir gp gördüm. kimdi acaba?
akşam ayrancıda tirebolu sokakta gördüm bir gp stickerlı ama plakasına bakamadım.park halindeydi.
34 YFE 54 Egzotik Kırmızı GP
Dün gece yani cuma gecesi saat 21.45 te Kale Center otoparkında gördüm.plakayı hatırlıyorum biyerden dedım ve foruma baktım. sertaç ın arabasıymışstıcker yoktu.
![]()
dun aksam 18.30-19.00 gıbı Hatay - Ataturk Caddesı'nde park halınde 31 AS 276 plakalı uyemızı gordum.stıker yoktu ama plakadan tanıdım...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
bu sabah saat 4 civarlarında izmir küçükpark'da 35 AH 5622 plakalı bir site üyemizi gördüm. tabii plakayı o saatte yanlış almadıysam![]()
55 et 104 Eskişehir adalar yapı kredinin orda köprü üstünde park halindeydi...samsunlu arkadaşımıza selamlar...ben bi sürü GP görmeye başladım artık arkadaşlar. Sayımız bayağı bi artmış demekki
her gördüğüme selektör yapmaya çalışıyorum genelde umarım millet beni yanlış anlamaz ama hoşuma gidiyor GP görmek![]()
İyi bakamamışsın. Stickerım var. Arka camda hafif aynalı film var, belki o gizlemiştir
Kale Center zemin katta çiğ köfteci var, oraya sardık bu aralar. Size de tavsiye ederiz.
Saygılar...
06 FRE Gri GP
23/07/2009 Gecesi Bodrum merkezde, Fink ve Cuba arasında ana cadde üzerinde seyir halinde sobelendi![]()
Konu anvil tarafından (27/07/2009 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
anKaraLıLar cuma günü akşam 11 suLarı AnkaMALL aLışveriş merkezi - Aşti ve poLatLıya kadar tüm ankara eskişehir yoLu üzerindeydim maLesef pek punto göremedim ama 3 ay da poLatLıdaki punto sayısı artmış sitemizde varmı acaba poLatLıLı puntocuLar bu arada pLakaLar da tam uyuyor 06 P... **** zamanında aracı PoLatLıdan aLıcakdım sırf PLaka için **** 06 PNT 38 nasıL oLurdu
dun aksamustu saat 17.30-18.00 sularında Cesmelı cıkısında sagda park halınde Kemal Abı(Plastro)'yı gordum.kornaya felan bastım ama telefonla konusuyordu sanırım gormedı.aksam saat 19.45 cıvarında da hastahane caddesı kavsagında Feza Abı(Feza33)'yı gordum...
bugun saat 12.05 de Istıklal Caddesı'nde park halınde 33AHV16 plakalı uyemızı gordum...
Konu mustafaf tarafından (30/07/2009 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
günde 3-4 punto goruyorum konyada ve hepsi ne yazıkki sürücü kursu arabası![]()
StrucTuraL EngiNeeR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri