yok abı ben Mersın'deyım. arabam ordabır arkadasımın kardesının mezunıyetı varmıs, rıca ettı arabaları degıstık ıkı gunlugune
oraya gelıpte senın yanına ugramamam mumkunmu
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Konyada bir kaç tane modifiyeli, siyah gp görüyorum birde t-jet sport (sirimor' un aracı sanırım) var. Onuda anıt taraflarında görüyorum
Konu ms777 tarafından (27/06/2009 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir.
Tekirdağ'dan üye varmı acaba? Ben kimseye rastlayamadım..Gerçi daha sticker'ım da yok..
Biriyle T.dag'a giderken Kumburgaz civarinda karsilastik. 34P7..9 plakali bir arkadas. Korna caldim, saskin saskin donup bakti sora selamlastik gecip gittim. Digeriyle de B.duzu birmot'da karsilastik. Bravo aliyorlarmis, hayirli olsun kendilerine. Nick sordum ama unuttum simdi. Esi yaninda oldugu icin cok fazla rahatsiz etmeden ayrildim.
Beylikduzu civarinda bircok sticker'li arac var.
Ben henuz takamadim, is yerinde unutmusum![]()
Tekirdağdan ben varım ancak benimde sticker ım yok maalesef. Tekirdağ'da bugüne kadar daha stickerlı araç göremedim bende şahsen![]()
izmir mimkentte oturuyorum bizim sokakta gri bi punto duruyor stickerlı bi türlü denk gelemedim ama sahibine. ön tamponun altını vurmuş tamponun altı yamulmuş baya geçmiş olsun![]()
bugün izmit bağçeşme yokuşunda park halinde 41 FT 643 plakalı gri GP gördüm.
yaw kimse beni görmüyomu??? mersin ve tecede... bizim yazlığa ailemi bıraktm 2 gün ordaydm, hoş bende o kadar punto gördm ama hiçbirinde sticker yoktu...
buradada çok fazla punto var ama sticker yok..
bi gece operasyonu düzenleyip sticker lasakmı ki hepsini![]()
![]()
![]()
buluşma gününü son anda hatırladım ama iş işten geçmişti, hiç o gün oraya geleceğm belli deildi
dün aksam saat 19:30 sularında sonax ta arabayı yıkatırken siyah bir gp vardı dolandım etrafında stiker yoktu.sahibi gelince yanıstım arkadasa,siteye üye kazandıracagım...
oda ne sohbet sonunda meğersem arkadas sitenin üyesiymiş...
ümit arkadasımız...
members...
https://forum.grandepuntotr.com/members/umitberk.html
bulusmalarımızada bekleriz ümit...
az önce Bahçelievler Postenesi'nin önüne kırmızı bir GP parketti. 34 xx 6001.
Sticker 100 metreden göz alıyor![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri