Amasrada 06 AV Plakalı siyah 5kol jantı vardı hafif modlu bi puntoydu stickeri yoktu ama ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
bugun çankayada edizdti nickli üyemizi gördüm mesleğindende gördüğüm kadarıyla çankayada elektronik dükkanı var burayı okurda bilgi verirse alışveriş için güzel biyerimiz olur![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
01.08.2009 cumartesi günü edremit - balıkesir yolunda 45 plakalı gri bi gp ile yaklaşık 50 km aynı hızda arka arkaya gıttık. ne yazıkkı stıckerı hava olsun dıe takmıs bırısı herhalde korna çaldım,sellektör yaptım donup bakmadı bıle..
bide ;
geçen hafta içerisinde İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÇAPA TIP FAKÜLTESİ otoparkında plakasını yanlış hatırlamıyorsam 34 EU 9697 grı gp park halındeydı.
bugün plakasını şuan hatırlamasamda 09 plakalı arslanı gördüm![]()
https://forum.grandepuntotr.com/members/jarahar.html
bazen üye olan kullanmıyor ama aracı. 1-2 kez bana da denk geldi![]()
gecen gun olympostaydim, 2 tane bizim siteden araba gordum biri bizim dejavu'ymus, ayakustu biraz konustuk sohbet ettik, digeri bolero kirmiziydi plakasini goremedim,
herkes tatilde![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
34 csd 33 Fethiye sınırları içindebeyaz abarth stickerlar ve bir kaç uygulama vardı araçda sticker göremedim forumdanmı acaba?
evet forumdan. sticker bekleyenler arasında herhalde
https://forum.grandepuntotr.com/members/srkn.html
saolun teşekkür ederim![]()
Bekir kardeşim doğru görmüşsün keşke bir işaret filan etseydin durudum hemen.Eşimle ölü denize gitmiştik dünde marmaristeydik bugünden itibarende 1 hafta kadar bordumdayım bodrumdaki arkdaşlarla görüşebiliriz biyerlerde oturur bişeyler içeriz işallah. Bu ara da sticker geldi ama arabayı yıkatmadığım için yapıştırmadım henüz.
dün öğlen mersin üniversitesinde 35 PU 061
bugun 2 de forum mersin avm önündeki ışıkta 33 ABF 21 hemen arkasındaydım ama o beni farketmedi
Bende dün öğleden sonra mersinden otobana girdiğimde önümde 35 PU 061 gidiyordu camları indirip konuştuk izmire gidiyormuş hayırlı yolculuklar olsun
2 gündür eskişehirdeydim baya da arabayla dolandım şehiriçinde ama okadar gp görmeme rağmen hiç biri stickerlı değildi.2-3 arabaya kartvizit koydum ama bakalım![]()
Eskişehirdeki stickersızlardan biride benim Erdem...ama formun sıkı takipçilerindenim
Herkese slmlar
Ben de sticker'sizim. Bir tane istedim sagolsun arkadaslar gonderdi ama ben takmayi beceremedim. Takmadan once sert bir cisimle uzerinden gectim ama cama gelecek yapiskanli taraf zeminden ayrilmadi, tam aksi taraf ayriliyor. O yuzden tek tek cikartip takmayi denedim yazilari ayarlayamadim. Bir iki harf telef olunca sticker kullanilmaz hale geldi. Tekrar istemeyi dusundum ama malum yaziyi okudumtekrar gonderilmesi mumkun degilmis. O yuzden istemeye de yuzum tutmadi.
İzmir otogarın yanındaki has otomativin önünde park halinde gri - t jet jantlı - 45 EA 125 gördüm.
Ayrıca galiba 35 ELN 28 Engin abiyi k.parkta gördüm.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
Konu anlgnydn tarafından (11/08/2009 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri