Kemalcım bende sonra fark ettim ama acele işim vardı yine aracın ben burdayım diyordu![]()
Cumartesi akşam üstü anamur'da onurcan'ın arabası geçti benim arabanın yanından bende son anda farkettim
Kemalcım bende sonra fark ettim ama acele işim vardı yine aracın ben burdayım diyordu![]()
cumartesi antalya birmotta puntotr üyesi bir araç gördüm plakasını tam hatırlıyamadım 07 FJ ...... ama sonunu unuttum
Bu arada ben antalyada hergün trafikteyim beni kimse görmüyormu acaba yoksa yazmayı mı unutuyorlar![]()
saat 5 civarı bahçelievlerde parketmiş 06 BC 902 plakalı arkadasımızı gördüm..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
anıl sen ne arıyordun akşam saatlerinde atakent caminin orada ???![]()
Dün İstanbul'a gelirken Tekirdağ'da 34 DJ 308'i gördüm. Selamlaştık![]()
https://forum.grandepuntotr.com/members/stotinka.html
diğerleri kayıtlı değil
bu arada dün carrefour otoparkında halilim eski araba benim arabanın yanına parkedilmişti![]()
bende dun saat 18.30 sularında, Pozcu Mado cıvarında Dıncer'ın GP'yı gordum...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
41 ** 478 Eskişehirde mahallemdeydi. Emre kardeş bu senmisin?
evet bendim, akraba ziyareti yapıyorduk.
bugün İstanbul - küçükyalı 63 civarında 34 GLR 83 plakalı egzotik GP park halinde duruyordu.
Konu taneli tarafından (09/07/2009 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
Dün gece saat 1 civarlarında izmit - istanbul istikametindeki bi benzinciden çıkan gri bir gp.
Stickerını gördüm fakat babam motor açma çalışması yaptığı için plakasını göremedim![]()
Bugün saat 12:15 sıralarında İKEA Otoparkında plakasını tam olarak göremediğim Granit gri Gp vardı. Stickeri kaputun sağ tarafına yapışmıştı. Sahibi muhtemelen içeride isveç köfte yiyorduÇıktığımda da gitmişti. Kim olduğunu göremedim.
dün 9.7.2009 hürriyet özel polikliniği önünde new orlans mavi kimdi merak ettim doğrusu...forum stikeri vardı plakası önemli değil...bende çaprazına park etmiştim...
bugün Platinun'u bide Siyah Rüzgarı gördüm bahçeşehirden mi ne çıkmışlardı temde biraz takıldık. bide bahçeşehirin içinde GPTR'li birini daha gördü ama kim bilmiyorum plakasını alamadım
Evet elmedin bahçeşehir Aqua dolphin'den çıkmıştık süper bi tesadüf oldu gerçektenAracın yakından bakınca daha bi güsel maşallah diyim Allah kaza bela vermesin...
slm arkadaşlar 33 ahv plakalı stıckerlı aracımızın sahıbı ıle tanısmak ıstıyorum kendısı k.maraşda stıkerlı bır kaç kere selam verdım ama bılmıyoruz kım oldugunu ??
yazarsa sevınrız k.maraşlı puntocular![]()
dun aksam saat 19.50 cıvarında, hastane caddesı ender magazası onunde, uzun zamandır goremedıgım 33ALM72 plakalı Okan(okanakintr)'ı gordum...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
arkadaslar 3-4 gündür bende istanbuldayım adını hatırlamadığım semtlerde 2-3 tane gp gördüm forumdan..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bende geçenlerde çeşme çarşıda 34 plaka siyah bir gp gördüm
kendisine iyi tatiller![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
gecen hafta cuma ankarada 06 YN 558 plakalı bir araç gordum kızılayda, park halinde oldugu icin selam veremedim
StrucTuraL EngiNeeR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri