Market![]()
Gokay ne mağazası bu![]()
arkadaslar dun 34 ft 4974 plakalı aracı sultangazide evinim orada gordum o arkadas kimse saygılar
Kunt abiyi gordum ama gayet planliydi![]()
beylikdüzünde sınavdan çıkışta bravo_sercanla karşılaştık biraz konuştuk sonra sen yoluma ben yoluma![]()
-forum bornovada titanyum gri 35 ea... titanyum gri active
-özkanlarda siyah GP park halınde
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Dün saat 11 ile 12:30 arası İstanbul-Düzce arasında otobanda 3 siyah,1 beyaz,1 kırmızı ve 1 gri GP,1 Bravo ve 2 Evo görüldü.Ayrıca Düzce'de Gri bir Gp ve Ereğlide Skydomlu muhteşem bir ticari Evo gördüm.
Aralarında burdan kimse varmıdır acaba![]()
Grey Goose ...
gürcan abinin titanyuum grisi narlıderede park halinde
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bahçelievler yaylada sanki wepster güray abiyi gördüm![]()
Mert olum senden kurtulus yokmu![]()
Bende capada ara sokaklarda 79 plakali beyaz kirmizi seritli gp gordum sticker varmi goremedim![]()
yok yahu yanlış anladınız onur abiyi severim aram iyidir ama ortadan kayboldu demekki arabayı satmış artık gözükmüyor o yüzden yoksa başka sebebi yok yani hayırlısı olsun
valla oralarda takıldım sonra yaylada bir yere gittim çoğu kişiyi gördüm ama şuan aklımda değil
abi yanımdan geçtin köşede nizip et varya eski şalvarlı onun oradan girdin bende ışıklardaydım esas sen beni görmedin ayıp sana![]()
Bugün 08:05 'de 34 ZN ... plakalı gri GP'yi gördüm İzmir İnciraltı, Narlıdere arka yolundan geliyordu..
Beneficium accipere libertatem est vendere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri