her gün bir-iki puntoyine bu sabah 16 ZS ... kırmızı gp metroda yandan geçiyorsunuz her sabah ve 16 KBR 52 beyaz gp kanalboyunda görüldü
bu sabah 7:20 civarları 16 ZS ... kırmızı gp , arka camda Punto yazısı vardı beşevler metrosunun önündeki durakta görüldü
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
her gün bir-iki puntoyine bu sabah 16 ZS ... kırmızı gp metroda yandan geçiyorsunuz her sabah ve 16 KBR 52 beyaz gp kanalboyunda görüldü
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
35 dnd ,
mert35 nıcklı mert kardesımı gordum arkadan selektor falan ne varsa yaptım ama takmadı![]()
06 ytm arac benimdi ama sattım yeni sahibi sticker ı sökmemiş ben artık bravo landım![]()
54YU248 Şirinevler Ulu cami'nin yanında hep![]()
ÖLÜM Gaz PedaLına Basan Ayakta,
HAYAT Direksiyonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise;
ÖLümüne Basıp Hayata Tutunmaktır .
34 .. 0156 kırmızı gp stickerlı galiba tek kapıydı zincirlikuyu birmot'ta görülmüştür![]()
bir kerede beni görün istanbulda fellik fellik geziyorum ama anadolu yakasında bir sürü puntocu gördüm sadece bi kaç tanesi siteden bi tanıdık çıksa artıık satıcam puntoyu yoksa![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
leon48 le fiery hunteri gördüm arabayı yokuşa koymuş![]()
yokus assa olsun iyi olur dedim![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Leon48 le kampüste karşılaştık bugün,tanışmak nasip oldu![]()
leon48ı gordum bugun balcova ıncıraltından donuste koprunun yanında duruyordu![]()
Captaİn Jack Sparrow
bende mert35 tonytmontana fbt utku bi deee
Dün akşam 5 yada 5 buçuktu sanırım optimum outletde aytek06 (aytek korkmaz) park halinde görülmüştür.O kadar kalabalıktı ki optimum dün eminim çok forumdaşımız vardı
![]()
İmza kurallarını gözden geçirdim
ulen arkadaş arabayı değiştirdik bir kişide görüp tanısın yaw
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Özlem ablaları e-5 te kar trafiğinde gördüm.. Daha doğrusu onlar beni gördü![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri