bugün öğlen 13,00 suları pendik opette
pamuk nickli engin kardeşimle karşılaştık
34 DG 4332 kırmızı gp şuan puntişini yıkatıyor ama arac sahibini göremedim.
bugün öğlen 13,00 suları pendik opette
pamuk nickli engin kardeşimle karşılaştık
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
35 RET plakalı kırmızı tjeti gördm..sinan abinin arabası heralde
34 HGS 93 ü görüyorum hergün Gökhan Sadi arkadaşımızın arabasıymış ama en son 2010 da online olmuş belkide arabada gördüğüm başka biri araba satılmış olabilir
Konu uLTRa GP tarafından (22/02/2012 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
16 plaka gri renk gördüm bursa mudanya taraflarıydı
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Bugun ankara optimum da ticari taksi gordum grande punto idi![]()
Bugün foruma yeni iştirak eden bir kardeşimizi ziyarete gittim, kendisiyle tanıştık oturduk sohbet ettik, birlikte benim arabayla da bir tur attık, aracın bilmediği yönlerini tanıtmada yardımcı oldum, sonrasında birlikte foto çekildik ve ordan ayrıldım,
Sabah ise işyerimin garajına çektim aracımı öğle oldu tam ordan alacağım sırada yine forumdan ve hemşom olan tevfik abimiz aracıyla benim aracın önüne çekmiş kardeş kardeşe duruyordu puntişler, onun fotosunu ben yayınlayayım diğerini ise genç ve yeni forumcu ve "özellikle belirtmek istiyorum kastamonu daki bildiğim 2. STİCKER li kardeşim" KUBİLAY eklesin...
1 saat önce optimum otoparkta 32 k 1936 koyu gri gp görüldü..
yine eski arabamı gördüm bugün 35 AP 9275izmir-yeşilyurt saat 18.00 sularında.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
35 lu 714 kırmızı grande punto bucada.
usta 2 haftada 3 kez karşılaşıyoruz çok ayıp ama bi selam çakmıyosun![]()
dün 35 ecv18 manavkuyu da, bugün 35 bv 15 tek kapı karabağlar da ..
sakii macsea gördümmm
benide gör![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
34 DT 5334 DÜ GALİBA stickerlı kırmızı punto gördüm bugün YER:Haliç Köprüsü
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
20 dakika kadar önce Ak Parti binası önündeki ışıklarda 06 FU plakalı gri bir evo ile kapıştımtüpte olmama rağmen beni geçemedi
ama biz onunla kapışırken soldan mercedes E200 jet gibi geçti gitti
arabasında sticker yoktu ama forumdandır diye tahmin ettim.
atalay beni görmüş karsıyakada not bırakmıs arabama![]()
Captaİn Jack Sparrow
Akşam Konya yolunda kırmızı bir evo gördüm. Stiker yoldu ama bizim forumdandı sanırım. Çok deli gidiyordu. Forumdansa tanışmak isterim kendisiyse.
Bugün öğle arasında Kastamonu Barutçuoğlu AVM nin açık otoparkında bankomatların olduğu bölüme yakın bir yerde 09 UD sonunu hatırlamıyorum koyu gri grande punto görüldü...Forumdaysanız ses(cevap) verirmisiniz![]()
Konu akca37 tarafından (28/02/2012 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave cümle
Eryaman 3 te oturup bu karda kışta yollara cesurca çıkan
06 MGG 25 plakalı sticker lı arkadaşımızı gördüm
Benim arac 5 6 gün yatar böyle giderse
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri