aynen mehmet abi,kırmızı gözüküyor ama lambası kırmızı değil,ben o lambanın camına kırmızı bant çektim
sticker renk olarak kırmızı renkte,birde üstünde beyaz renkte ay yıldız var.fotoğrafını bulursam pcde yükliyim
Eklenti 18773
aynen mehmet abi,kırmızı gözüküyor ama lambası kırmızı değil,ben o lambanın camına kırmızı bant çektim
sticker renk olarak kırmızı renkte,birde üstünde beyaz renkte ay yıldız var.fotoğrafını bulursam pcde yükliyim
Eklenti 18773
Konu edelsang tarafından (13/03/2012 Saat 03:55 ) değiştirilmiştir.
ben cok goruyorum ama cok dıkkat etmıyorum stıcker war mı yok mu dıe ama bır gun kesın bırınız kaza yapıcaksınız allah korusun kendınızı gosterırken ıste o zaman rahtlıkla foto cekersınız hem kasko ıcım hem forum ıcın![]()
06bjx kırmızı punto özankara toptancılar sitesi bugün 12.45
06dn7433(kara şimşek) pazar günü 16.45 gimat gross önüde alışveriş yapmış arabayı yüklüyordu...
görüldüler
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
bende bugun gordum aor yada aoz plakalı mercekli xenon karartılmıs farlar kendisi bembeyaz camları simsiyah şişlide bir evoaçıkçası çok çok başarılı olmuş forumdaysa kendisi aracına yaptıgı uygulamaları öğrenmek istiyoruz
![]()
ben herkesi görüyorumbeni gören yok
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Sabah işyerine gelirken, Kubilay kardeşimi gördüm, Cumhuriyet meydanından geçti gitti, bende dolmuştaydım, hatta bir ara dolmuşu geçecekken vazgeçti küt diye durdu bize yol verdi daha sonra tabi geçtiSabah : 08:00- 08:15 gibi
evet bende multijet puntoyu göremesemde sahibi dolmuşun arka koltuğunda ohhh oturarak gidiyodu.. Emrullah abim seni gördüm rahatın yerindeydiamma sizin dolmuş soförü arızaydı eccik
![]()
Evet dostum, multijet bu aralar yorgun ve yoğun, sebebi ise yüksek lisans için birkaç defa karabük e gittim geldim inanılmaz berbat yollar, o kadar kötü ki, dün arabanın rengini görseydin kahverengi punto almış derdin bana, dayanamadım gittim dışını yıkattırdım ve garaja çektim, sabahta baktım yağmur kar çamur vs kıyamadım çıkartmaya
Çok yakın Belediye başkanımızı gördüğüm ilk anda hal hatırını sorduktan sonra dert yanacağım tek konu, dolmuşçuların agresif kullanımları ile kullandıkları yağ mıdır mazot mudur nedir simsiyah egzozlarından çıkan dumanlarını dile getireceğim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri