Sabah sabah eski arabamı gördüm35 AP 9275
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Nerdeyse her sabah konya yolunda 55 AV Plakali mavi bir punto görüyorum. Camda stickerı var ama forumdan mı değilmi bilemiyorum..
BY Turbo SPORT 150 HP
Sabah sabah eski arabamı gördüm35 AP 9275
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
boris91 nickli arkadaşın aracı palladium da görüldü.. bidaha öyle yamuk parketme yakıştıramadım sana hiç kanka![]()
Dün Sharloot (Orhan) ın yanına uğradım iki kırmızı yanyana çektik hemen tabi...
Bugünde forumada mı bilmiyorum ama 34ee2632 plakalı gri rekli beyaz ayna,jant ve istanbul stickerlı bu puntoyu gördüm...
Edit: araçın eski sahibi forumdanmış ama yeni sahibini bilmiyoruz https://forum.grandepuntotr.com/members/morkoyun.html
Konu kadir07 tarafından (26/12/2012 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bana stıcker lazım nerden temin edicem lütfen bana ulaşın
https://forum.grandepuntotr.com/gene...talepleri.html
burdan talepte bulunabilirsiniz...
35btv74 ve 35ksk30 küçük parkta görüldü.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
For the Horde!
35p7970 bornova merkez civarında görüldü.
For the Horde!
dün gece 23:30 sularında halkalı atakent mah civarında 06 plaka mavi punto görüldü
arkadaş biraz agresif kullanıoyordu gaza yüklendi bende yüklendim ama malesef arkamda kaldı yetişemedi kimse artık kusura bakmasın![]()
Vallaha az önce 00:20 civarıydı sanırsam yanlış görmediysem 16 plakaydı stickerli kırmızı gp görüldü keçiören belediyesinin arka caddesinde.Sellektör korna basıldı ama ya arabayı 2. El aldı forumdan haberi yok.Yada araç sahibi değil.
saat 12 civarıydı 34 fk 2813 ömer abiyi gördüm şişlide tam arkasındaydım korna falan çaldım fark etmedi iskinin oralarda bi yerde sokaga döndü![]()
Sabah 9:30 civarında Tekirdağ'dan İstanbul'a dönerken Büyükçekmece rampası bitiminde 34 HHT 07 plakalı forum stickeri olan Punto'yu gördüm.Kendisine korna,sellektör dahil her türlü selamı çaktım fakat o beni farketmedi sanırım,sağdan makas atarak uzaklaştı![]()
valla kardesim kornayı duydum ama gel görelim yavas gidiyorum diye korna calıyor sandım birinin senin oldugunu bilsem dururdum vallahi yacumartesi aksamı görüsürüz kardesim..
senin bizim oralarda olma ihtimalin aklıma gelmedi kardesim ya![]()
Bugün Ataşehir Şifa hastanesinin orda kırmızı Abarth şeritli bi GP gödüm,plakası yanılmıyosam LZ idi..
35al0990 kirmizi gp yan sinyallerde esseesse yazili manavkuyu kan Bankası civarinda dun aksam saat7 sularinda görüldü.
For the Horde!
Yok tam önümden geçtiniz. Yanınızda bir bayan vardı o nedenle rahatsiz etmek istemedim.
Bu arada baya yakın oturuyoruz sanırım. Kan bankasının arka taraa basari bloklarinin oradayım bende
For the Horde!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri