Bugün ilk kez stickerlı punto gördüm. Turgut özal üniversitesinin önündeydi siyah punto evo plakası 06 BK devamını göremedim
Bugün ilk kez stickerlı punto gördüm. Turgut özal üniversitesinin önündeydi siyah punto evo plakası 06 BK devamını göremedim
Vay arkadaş ya dün bende Turgut Özal Üniversitenin ordaydım Etlik'te bi kaç tanede ben gördüm öğlen.Artık bi gp ci falan görünce önüne atacam kendimi bi plakamı yazsın diye vallaha bu ne ya arkadaş hayaletmi bu araba görmüyo kimse.![]()
saat 1 civari bakirkoy'de capacity onunde 54 plaka beyaz bir gp goruldu
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
geçen çarşamba 05 ez.. plakalı siyah punto evo ege üniversitesinden çıkarken selektör yaptı bende korna bastım bizden midir ki ?ön plakalığım yok arkadaş buradaysa ip ucu veriyim
![]()
adam trafik canavarı![]()
![]()
NV 571 kimdir?? 1 haftada 2 kez karşılaştık hiç bana pas vermedi titanyum gri bir GP muhtemelen poligon civarında oturuyor
Kar beyazı arabayı fosforlu yeşile boyattıracaksınız bu gidişle. O kadar geziyorum bi selektör atan bile yok arkadaş
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
For the Horde!
Murder01 Harun Göksuda görüldü...
Abi sizleri muhabbetlerinizi çok özledim, ankarada iş bulsamda gelsem oralara ankaranın ne bir taşını nede toprağını özledim sadece bıraktığım dostlarımı sizler gibi abilerimi ve onların muhabbetlerini özledim. Sınavdı bilmemneydi muhabbetine gelicem inşallah ama yetmiyor vallahi.
İsmail ve Adem in bravoları Atatürk parkında arka arkaya park halinde görüldü...
harunu gördüm göksu'ya girerken![]()
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri