Saat 15:40 itibari ile ümitköy semt pazarında 06 AD (4)5054 plaklı granit gri punto görüldü
Send to mobile
saat 12 gibi şaşkınbakkal da yanılmıyorsam Kerem abinin(krm1983) gp sini gördüm..
edit: o değilmiş![]()
Konu can-asan tarafından (27/01/2013 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.
Saat 15:40 itibari ile ümitköy semt pazarında 06 AD (4)5054 plaklı granit gri punto görüldü
Send to mobile
Turan Güneş'te birlikte yol aldık. Hafiften hızlı ve uyanık bir sürüş tarzı vardı. Gri GP, arabanın dört bit tarafı siyah şeritle çevrilmişti hemen cam çıtasının birkaç santim altı hizasında... 06 BN 665 idi plakası yanılmıyorsam. Yanımdayken bi baktım ama çok ilgilenmedi. Forumdan bir arkadaşsa günaydın diyorum![]()
Konu kayya tarafından (28/01/2013 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir.
sticker nasıl temin edebiliriz arkaddaşlar
GRANDE PUNTO 1.4 8V EGZOTİK KIRMIZI
35 NV 571 Balçovadan Hataya giderken Arasokaklardan birinde apartman önünde park halindeydi.Gri renkliydi sanırım arkada sticker vardı.
cumartesi günü ankara 19 mayıs stadın gençlik parkı giriş kapısında 34 plakalı ince yanak lastik camlar filmli şekilli kırmızı pir punto vardı....
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
STEİN GP aracınız tertemiz bi halde park halinde evinizin arka bahçesinde görüldü,pazar günü sabah 09,30 civarı)
Manisa'da Kenan evren Sanayi Sitesi Yakınlarında Finansbank önün de Füme bir Grande Punto Plaka yanlış hatırlamıyorsam 45 HA 345 sticker da vardı arka camda![]()
Evet akadaşlar sonunda ben de sticker lı bi arkadaş gördüm canlı canlıkim olduğunu bilmiyorum yalnız.bugün sabah 11 civarı Vatan caddesinde Aksaray yönüne doğru ilerliyodu.egzotik kırmızı renkli,plakası 33 VU 517 gibi bişeydi.kornalaştık kendisiyle ama burlarda ise selam ederim
![]()
Sticker'ımız yok diyemi görülmüyoruz anlamadı gitti , günlük rahat 60 km yapıyorum oysaki ankaranın merkez yerlerinde![]()
35 cpd 60 siyah gp yesilova beyaz eşya dükkanın önünde
Egzost güzelmiş![]()
35 TE 656 siyah Grande Punto
Siyah tek kapi
ABARTH Stickerli
Balçova İsbankasi onu
Konu never tarafından (01/02/2013 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
is icin kastamonuya geldim valilik yakinlarinda forum stikirli beyaz 37EA977 park halinde görüldü
Sent my GT-I9100 using 2
Yklaşık 1 saat önce orleans mavi bi grande punto Bursa Ertuğrulkent' e doğru girerken görüldü.arkacamdaki sticker ı görünce bolca korna çaldım..plakasını göremedim ama...
5buçuk gibi bostancı sahilde 34 GKA 10 görüldü, kornaya 50 kere bastım senden başka herkes baktı bi sen bakmadın kanka![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri