18:40 civarı kolejde 35 plaka gri ve sticker'li punto görüldü bir bayan kullanıyordu
Bugün öğleden sonra saat 15 civarlarında İzmir Swiss Otel karşısında, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda park halinde duran siyah GP kimindi?Makyajlı görünce gidip baktım, sticker vardı arkasında ama plakasını hatırlayamıyorum.
18:40 civarı kolejde 35 plaka gri ve sticker'li punto görüldü bir bayan kullanıyordu
34 gt3613 stickerli beyaz evo gördüm karaköyde ben yürüyordum selamlaşamadık![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Turbo 120 beygirim olsa beni de göremezdiniz![]()
06 gce 98 kırmızı grande saat 23:00 şaşmaz başkent oto sanayi köfteci pala'nın önünde park halinde görüldü
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
Tuttum bunu![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Dün, Maltepe Kartaştaabi, İbo, Ömer06 ve babası Ali Amca ayrıca levent abinin mango turuncu GP si görüldü. Muhabbet edildi, önümüzdeki hafta p.tesiden itibaren ankaradayım bikaç günlüğüne ankaradaki kankilerime duyurulur toparlaşalım...
05 ac plakalı beyaz evo istanbul yolu acity önüde seyir halinde sollarken gördüm saat 16:00 civarı
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
Az Önce Her Punto'nun Arkasına Baktığım Gibi Kırmızı Bir Puntoya Baktım Sonunda Birinde Sticker Gördüm 14:00 Civarında Alibeyköy Karadolap'ta Sonunu Göremediğim 22 EC ... Bi Plaka'lı Grande Punto Görülmüştür Baya Bi Arkamdan Geldi Ama Işıklarda Soldan Kaptırıp Gittiği İçin Selam Veremedim Eğer Bu Yazıyı Görürse Burdan Selam Ederim![]()
dün saat 15:00 da 34 eu 9697 incirli e5 de görüldü ben baska aracta oldugumdan slm veremedım hergun bu yoldan gıdıp gelıyorum kendı arcmla hıc denk gelmedım kmseye baska arbayla gderken denk gelıyo![]()
edit : sıkıntı olmasın diye msj değişikliği![]()
Konu Birkan61 tarafından (10/02/2013 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
düzenlenmesi lazımdı![]()
Konu dogus618 tarafından (10/02/2013 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
Seviyorum seni dostum
yengenin birinden![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri