06 NF 077 çarşamba (ya da perşembe günü) eskişehir 1. hibm otoparkında park halinde gördüm
16 GU 173 perşembe akşamı altıparmakta arkasından gittim zaferin önüne kadar Doblo 2011 vardı bende , trafik bi şekilde ayırdı heykelde siz sola ben sağa
arkadaki yazı güzel olmuş![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
06 NF 077 çarşamba (ya da perşembe günü) eskişehir 1. hibm otoparkında park halinde gördüm
31.05 optimum outlet otoparkında 06 ka .... orleans mavi.dün sincan ayaş yolunda nf 077 kırmızı renkli aracı bende gördüm.
35 NV 571 Oyak Sitesi Tansaş önünde park halindeydi...Jantları pek bi güzel gözüküyordu, yeni mi cilalanmıştı ne...![]()
Zeytinburnu tramvay durağının orda 34 DC 7061 Kırmızı GP, turuncu stickerli idi.
Grey Goose ...
34 yb 8432 kırmızı punto stıckerlı yeni üyelerimizden serkanı gördüm küçükyalıda
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
mert bu gece e5 te seni gördüm sanki o farlar bir tek senin vardır herhaldesellektör yapıyodunnnn
![]()
siyah punto 35 PE 047 İSTANBUL KUZGUNCUK BEYLERBEYİ ARASI DENİZ KENARI PARK HALİN DE kıyı da piknik yapıyordu herhalde sahibini göremedim sahibini merak ettim ama göremedim tanıyan varmı?
34 fc 2007 medostan kadir kardeşimi siyah puntosuyla gördüm
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
keşke takılsaydın yolda transfer yapardık sanafiesta yı ne kadar yesemde beklenmicek birşeydi şaşırttı beni ömrü hayatımda 2. denk gelişim oldu 3 olsaydık fena olmazdı
![]()
dediğim gibi mazot yoktu ışık yanmış yarıya gelmişti bassaydım eve gelemezdik kısmet değilmiş bir dahakine ayıklarız![]()
tamamdır bana her türlü uyar![]()
yalnız arabanız stocksa finişte beklerim ona göre![]()
Motorda birşey yokayrıca senin ki 90 bg ama düz yolda ve boşsa beklersin
diğer türlü belli olmaz Mert
![]()
ben sadece 7 cm yay ve %70 sert amortisör diyim artık düzdemi yakalarsınız yokuştamı bilemem
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri