iş yerinin bahçesinde EF 5996 titantum gri ön logosuz panjur bizim sattığımız çakma abarth jantları kimin bu araç![]()
35 te miydi be miydi siyah tek kapı punto ege üniversitesi meslek yüksek okulunun oradaydı![]()
iş yerinin bahçesinde EF 5996 titantum gri ön logosuz panjur bizim sattığımız çakma abarth jantları kimin bu araç![]()
35TE Tjet abart logolu abart stikerli siyah GP izmir balçova altı işbankası önünde gördümm..
bi 09 BC sonu hatırlamıorm agoranın önünde üçkular yönüne giderken altından geçerken beni sıkıştırdı ayıp.kimdi o.
Repair
33DD ... plakalı aracı bugun saat 6 civarı meztli alanya fırınında gördüm
sanırım krakeri gördüm gibi oldu halisinasyon mu gördüm nebucada olabilir mi ?
ru 145 görür gibi oldum![]()
avcılarda özkan abiyi
kavaklıda fabrikanın bahçesindede emrequzel abimi gördüm
he birde unuttum yazmayı sefaköyde cem abiyi gördüm (civcivx)
Konu Scottie tarafından (23/10/2010 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
evet bucadaydım o gece![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
O Gece..Hmmmmmm
I ' m c a p u l i n g . . .
saat 19:00 gibi ayrancı taraflarında 06 BN 2184 plakalı sticker lı kırmız punto ile karşılaştık. kısa bir selamlaşmamız oldu camdan cama![]()
obsessed the red
dün akşam saat 17:30 civarı Tedaş yanında Keykavus (Kemal Abi) arabayla yanımdan geçtin.. ben yaya idim.. selamlar...
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Ankarada 20 gündür mekik dokuyom,beni gören olmadımı ule
Atatürk orman çiftliğinin yakınlarında kırmızı bi stickerli Gp gördüm, araba o kadar kirliyd,ki plakasını okuyamadım.![]()
cumartesi günü öğlen eskişehir yolu yaşamkent dönüşünde 06et1734, yine aynı gün 4 gibi sivrihisar-eskişehir yolunda serkankucuk u gordum. arkadaşın arabasında olduğum için selam veremedim.
puntoaz cem![]()
bayrampaşada o kadar çok punto gördüm ki hiç birinde sticker yoktu![]()
bugün bursada gri punto gördüm plakasına bakamadım ama kornolaştıksevindirik oldum böyle farklı bir ilde tanıdık biri görmüş gibi sevindim =) bu arada bursada binlerce punto var ama üye daha fazla olmalı bence
I ♥ Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri