Can sellektor yaptın fark ettım saga donuste kırmızıda gectıgım ıcın yaptıgını sandım sonra forumdan bır arkadas olabılecegını dusunerekten aynadan arkaya baktım fakat aramızdakı mesafe az oldugu ıcın aracının fıat-punto(on panjuru) oldugunu gormedıgımden dolayı herhalde kırmızıda dondugumden dolayı yaptmıstır dıye dusundum teyıpten kornayıda hıc duymadım fakat D blogun onunde 4 luyu yaktıgımda el salladıgını gorup bende salladım elımı sonrada stıckerını gordum
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
34 UT 150
Egzotik GP
Bugün...
Köprüden Mecidiyeköy istikametine devam ederken gördüm. Sıkışıklıkta yaklaşamadım.
Forumun bu başlığı güzelmiş. Bugün bende bir sürü punto gördüm ama plakalara bakmak aklıma gelmedi artık bende dikkat ederim..
Hafta sonu Sinop gezisinde istiklâl caddesinde 2 tane evo gördüm biri 57ddp diğerinin plaksını hatırlamıyorum, gri bir activeydi sanırım
акъылышъуIы зиар фэгъэтIысыгъ къаргеy
chip-farz-vacip-sünnet
birde GP vardı plakasını hatırlamıyorum arkasına park etmiştim
акъылышъуIы зиар фэгъэтIысыгъ къаргеy
chip-farz-vacip-sünnet
Fıratı gördüm ama trafıkte degıl![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
kriminal/ işbankası
eln 28 engın abı sabah natonun onunde
35 zz 167 titanyum gri üçyol tarafına girerken
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
kriminal park halinde
35 p 7970 karkşıyakada park halinde
geçen hafta cuma saat 12,30sıralarında forumun stickerı olan 34 plakalı metalik beyaz evo ile osmancıkta ışıkta yanyana durduk selam verdim bakmadı bile 6/7 km peşpeşe gidditik tık yok.valla bi ışık görsem durdurup çay bile ısmarlayacaktım ama şansına küssün.ta istanbuldan çıkmış zaten 600km yol yorulmuşumuştur,bi demli çay iyi giderdi..bi sellektör tamamdı.
dağıln gnçler bnde grdm bgn GPTR üyesi 15 PN *** ü grdm ama o arabayla bende yürüyerek gidiyordm...
TSİ Jetta.
saat tam 1 de boğaziçi köprüsünden anadolu yakasına geçmiş olan AUA plakalı gp yi gördüm fakat ben metrobüs durağındaydım..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Leon abiyi gördüm sakarya caddesi Balçova Kipa expressin önünde bugun saat 17,30 18,00 civarı orda duruodu bende bi dükkana girdim bi çıktım kaybolmustu![]()
Repair
dün gece 23,30 civarlarında cevreyolunda yanımdan vııınnnnnn diye geçen titanyum gri kimdi söleyin bakemsisleri açıktı. one hız yav bas bas yetişemedim
![]()
Yaa arkadas uzun zamandır benı kımse gormuorkarsıyakdayım ona gore benı gorun
![]()
Captaİn Jack Sparrow
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri