sabanci axi (eren) evolodi gördüm![]()
Repair
Sabah 8.30 civarı Eskişehir yolunda Bilkent köprüsüne giderken 33 ST siyah Grande Punto gördüm. Sabah uyanabilmek için ses sistemi son ses açık olduğundan ancak önüme geçtiğinde farkedebildim![]()
35EA1029 bozyaka ssk valideyi pazardan alırken gözüm çarptı bi an![]()
eskişehirde sabah 10.30 civarı Kanatlı alışveriş merkezinin arka tarafında 26 pm ... tek kapılı stickerlı aracı gördüm![]()
Konu omer06 tarafından (11/02/2011 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.
Dün saat 20:15 civarında konya yolu üzerinde aşti kavşağında stickerlı gri bir punto gördüm, kornada çaldım ama fark ettimi bilmiyorum.
Bende Bu sabah konya yolunda saat 07:40 civarı Beyaz 06 BF **** idi yanlış hatırlamıyorsam..
BY Turbo SPORT 150 HP
Can anlaşılan sen kornayı duymadın, çünkü kornada baya alem bir korna![]()
Nihat'ı gördüm akşam 7 civarı, sahil bulvarında ama yetişemedim, kırmızı ışık girdi araya![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Abi nasıl yetişemedinneresindeydim ben ? balçova yönümü konak yönümü
balçovaya doğru dönüomdur
Tüpçüye gidiyodumgaz ayarlarına karabağlara. buaralar çok gözüküoyum
Bende bugün salihlide siyah GP gördüm stikerlıydı önümden döndü aynadan gördüm stikeri heralde o beni farketmedi. plakasını alamadım 45 liydi![]()
Repair
sawyer nickli ilyası yine pendikte saat 16,00 civarı park halinde gördüm
şaşırdım arabasını yıkamış tertemizdi bu sefer
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bugun mıthatpasada 11 DT 571(HASANATİL) plakalı arkadası gordum kornalastık ben balcovaya dondum o konaga![]()
Konu mert35 tarafından (12/02/2011 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.
Captaİn Jack Sparrow
Selamlar...Yav arkadaşlar bu Profilo AVM de neredeyse hergün gördüğüm egzotik GP kimin? 8856 ydı galiba..eredeyse hergün görüyorum sanırım orada çalışıyor.Selamlar kendisine...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
istanbul kocasınanda sokak arasında park halınde bı gp gordum sılecegıne stıckerla beraber gelen kartvıztten bıraktım nıckımı yazarak : )) plakasıda hatırladaıgım kadarıyla DJ 1447) saygılar..
gene emrequzeli gördüm bu sefer araba temiz gözüküyordu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri