Küçükçekmecede 2 akşamdır 06 plaka abarth bodykitli lacivert tek kapı GP görüyorum.Forumdanmıdır bilmem ama maşallahı var.
dün akşam 20:00 sularında balçova selway ın biraz gerisinde kırmızı bi gp gördüm plaka unuttum bendeki araba farklı olduğu için selam vermedim .35 v 48xx bilmem böyle bişeydi![]()
Küçükçekmecede 2 akşamdır 06 plaka abarth bodykitli lacivert tek kapı GP görüyorum.Forumdanmıdır bilmem ama maşallahı var.
bende dün akşam üstü hasanağa nın orda 0783 gri gp gördüm
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
37 au 189
ÖLÜM Gaz PedaLına Basan Ayakta,
HAYAT Direksiyonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise;
ÖLümüne Basıp Hayata Tutunmaktır .
Özgürlüğün Yolunu Aç...
dün öğleden sonra Lara tarafında 16 j 3858 di sanırım dayline farlı gri renkli gp görüldü karşıdan geldiği için stickerı sonradan farkettim var mı tanıyan..?
yalıkavak semalarında 20 den fazla punto gördm plakaları alamadım ama çoğu bodykitli bakımlı puntolardı...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
az önce haramidere'de baycan'ın fabrikasının önünden aşağıya doğru inen siyah,yanılmıyorsam jantları da siyah(ya da ben öyle gördüm), burnunda atatürk imzalı, siyah ve plakası 34 HG 06.. ile başlayan bir grande punto görülmüştür. Telefonla konuştuğum için plakayı hatırlamamaktayım
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
sabah buca sgk önünde dnd mert
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Eklenti 22154
34 dc1383 mavi gp otogar yolu terazidere de goruldu
de8480 siyah punto evo çiftlik kavşagı yakınlarında görüldü![]()
Dün Ankara Kartaş ta 06ömer kardeşimiz ve karizmatik aracını ayrıca da kıymetli babasını gördüm, ekstra olarakta abinin nadide aracı olan 135 liğini görmüş olduk, Buradan öncelikle Kartaş Satış Müdürü Serdar beye ve Tüm Kartaş Maltepe yetkili servisine teşekkürlerimi de iletmek isterim. birkaç işlemi için bırakmış olduğum aracımı döndüğümde dış ve içinin temizlndiğini gördüm, bu daha da duygulandırdı beni İyiki varsın Kartaş...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Arkadaşlar merhaba,
Bu sticker ı nerden temin edebiliriz ve nasıl bir görünüşü var siteye yeni katıldım iş yüzünden pekte vakit bulamıyorum ama fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum...
Tatil için geldiğim İzmir Yoncaköyde 35 EEN 85 plakalı kırmızı g.punto görülmüştür.
Sile aglayan kayada kirmizi gp goruldu 34 arj16Eklenti 22171
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri