bugün kurtulus parkının orda park halinde stickerli gri gp görüldü![]()
biraz önce 06by.... plakalı bi siyah punto korna çaldı sanırım forumdandı son anda yanından geçerken farkettim kusura bakmasın...![]()
bugün kurtulus parkının orda park halinde stickerli gri gp görüldü![]()
yanlış görmediysem 35 emg 16 stickerlı gri gp süleyman demirel anadolu lisesinin önünden egeparka doğru gidiyordu.
henüz stickersız 35 an 6742 hakan bilir kardeşim benim gibi ufaklığı basket kursuna getirmiş. yeni almış gri gp yi ayak üstü çıkışta sohbet ettik lisenin otaparkında. hemen üye olmuş foruma.
35 ecv 18 ulaş kardeşim carrefour otaparkında. siyah evo abarth yazısı ve logoları jantlar yanıyordu. otapark içinde çok dikkat çekiyordu. bizim ufaklık annesine abarthı gördünmü diye tarif ediyordu siyah punto evo kırmızı aynalı diye. çekirdekten yetişti sanırım bizim ufaklık![]()
35 CNB 62 orleans mavi gp basmane vakıfbank katlı otoparkında görüldü 2 katta korna caldım tam cıkıyodu ama araçdan dolayı tanımadı sanırım burdan selam olsun![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
evo alalı daha 1 kişi görebildim. bu ne yaa hiç mi forum üyesi yok koskoca çorumda.
sırf bunun için bile gidilir valla. ama ankarada bir buluşma olsun müsait olursam kesin gitmeye çalışacam. imreniyorum valla..
06 bt 607 aksam 7 sularinda senesenevler civarinda goruldu
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
DB6107 stickerlı gri punto evo , konya yolunda görüldü
YN plakalı forum stickerlı mavi punto keçiören yada bahçelide görüldügece geç saatte gördüğüm için tam nerede gördügümü hatırlayamıyorum
![]()
Konu streetnoise tarafından (04/08/2012 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme ve düzeltme
Eskisehir'de 26 plaka kirmizi cici bir aracimiza sellektor cakildi söföre el kol kas goz ile selam verildi ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
16 p 49.. Plakalı t-jet dinamik kırmızı renk kent meydanı otoparkında görüldü.
bugün aksam 6bucuk gibi kırmızı ,abarth logolu gp görüldü selamlaşıldı![]()
Görmedim arkadaş yine görmedim işte.![]()
bugun aksam saat20:30 da kurtkoy vıaportda park halınde 34uz5058 plakalı punto göruldu hatta yanına cekıp resım aldım ııtalyan stıckerlı vardı bendede aynı stıcker var resım cektım ıkı arabayı gayet guzel cıktı ama resım koymayı bılmıyorum aracı cok guzeldı
Aksam avcilarda 34 AG 9669 gordum 5lik yay takmis gazliyordu![]()
Konu Trigomi tarafından (12/08/2012 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.
Renault 21 91 model
Mercedes 250 123 kasa 77 model
vectra gt 98 model
Mercedes s300 w124 spor kasa
WW lupo 1.4 3 kapi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri