23:15 civarı Bağdat cd. Kızıltoprak starbucks ta otururken önümden konvoy halinde camdan sarkan güruh görüldü başı çeken araç GKA evo idi arkasında beyaz evo vardı plakasını okuyamamıştım.Neyi kutluyodunuz lan?
![]()
23:15 civarı Bağdat cd. Kızıltoprak starbucks ta otururken önümden konvoy halinde camdan sarkan güruh görüldü başı çeken araç GKA evo idi arkasında beyaz evo vardı plakasını okuyamamıştım.Neyi kutluyodunuz lan?
![]()
https://forum.grandepuntotr.com/yone...lep-formu.html
Link e tıklayarak sticker talep şartlarını öğrenebilirsiniz.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Arkadasin plakasini tam hatirlayamiyorum, bu sabah Istanbuldan Edirneye giderken otobanda 34 plaka forum stickerli gri GP gordum. Yanilmiyorsam saat 09.00 civariydi ve Corlu taraflariydi. Hatta forum logosu da kirmizi renkteydi.
Avcılar - Istanbul
Sabah bayramoglunda 34DR.... siyah tek kapi gp goruldu..
35 cnb 62
34 fy 7223 beyaz bravo az önce dükkanımın önünde sakince geçti forum stickeri vardı![]()
Bugün ankaradaydım abiyle Kartaş balgata çıkarken hacettepenin önünde ertuğun aracı görüldüeve Geçerken konya yolunda By plakalı forum stickerlı araçla, plakasını alamadığım Kırmızı abarth logolu forum stickerlı araç vardı. Arcadiumun oralardada yine plakasını alamadığım NFS jantlı güzel bir kırmızı gp vardı, bugün baya kırmızı GP günü falandı sanırım
![]()
bu akşam saat 01:00 sıraları üsküdar sahilinde 34 vu 417 kırmızı stıkerlı bir GP gordum, sahılde park halındeydı, punto çok güzel duruyordu maşaallah![]()
Pazartesi Didim de cadde üzerine park etmiş olarak gördüğüm stickerli puntoyu bugün Didim Mavişehir girişinde gördüm. 09 d 8181
BLUE FROG
bugün saat 14 civarı antalya yolu üzerinde badykitli bi punto gördüm 48plakaydı gerisini hatırlamıyorum baya iyi görünüyordu
yavuzselim gürpınarda evin önünde yakaladığım günler oluyor![]()
34 BPL 45 dün akşam saatlerinde istinye sahilde görüldü turuncu stickerlı![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Bu sabah 35 AE 0836 forum stickerli AOSB'de Baylanın önünde görüldü park halinde.
For the Horde!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri