Bu arada sticker nasıl temin edebiliriz? Bende de sticker yok.![]()
kardeşimin eski tek kapısını gördüm bugün 35 ? 2557 buca heykelde
satarken bahsetmiş heralde forumdan , korna çaldım yan yanayken güldü el salladı![]()
Konu aykut_1914 tarafından (14/09/2012 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.
Bu arada sticker nasıl temin edebiliriz? Bende de sticker yok.![]()
Dün kerem abi(krm1983) caddebostan nero cafede taraflarında görüldühatta görülmedi baya buluşuldu
İlki abi, ikinciside kartaş maltepe servis çalışanı İbomuz canımız cigerimizİbo bence daha italyan birşeyler tak şuna
Bu arada bu akşam saat 21:00 Civarı caddebostan mc donalds da 34 CKT plakalı Kırmızı GP görüldü. Forumdan bir arkadaşta nickini falan bilmiyorum plaka tanıdık geldi![]()
İnan o kadar detaylı bakmadım ya. Bende mcdonalds a parkediyordum o sırada gördüm. App plakaydıonu hatırlıyorum. Kerem abi tanıyor sanırım (KRM1983)
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
2 gündür sabahları, izmir Girne caddesinde yunuslara doğru giderken sağda park halinde beyaz, yanları kırmızı abarth vari stickerli bi punto görüyorum ama plakasını okuyamadım
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
For the Horde!
Biraz önce bizim dükkanın karşısındaki sitenin otoparkında 35 ed 088 plakalı t-jet dynamic görüldü araçta yok yok maşallah..(oz jant,abarth logolar,abarth sticker,far karartma,ledli stop,spoyler,marşpiyer,ön-arka tampon ekleri vs..)
https://forum.grandepuntotr.com/gara...d-088-a-3.html galiba eski sahibi forumdanmış...
34 GKA 10
Kadiköyden vapurla eminönüne geçtim. Vapurdan iner inmez üst geçite giderken bi egsoz sesi geldi baktım forumdan![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
ömer niye yazmıyosun kardeş dün o kadar punto gördün![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri