puntoaz cevikbir meydanı 19,30 civarı
bugün de öğle saatlerinde Espark'ın açık otoparkında tt 632 plakalı gri GP park halindeydi.
puntoaz cevikbir meydanı 19,30 civarı
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Ankara.Bu akşam (1 şubat 2010) 17:00 civarında 06 BT 8007 arkadaş yenimahalle MİT'in orda evimin önünde beni solladı. sanırım Yenimahalle istikametine gidiyrdu.
34 AY 2878 çapa tıp fakültesinin arka çıkış kapısındason bir haftadır nerdeyse hergün orda
![]()
Gördum gördüm...14.30DA Anadolu caddesi AGUS(La Cordelio).
Captaİn Jack Sparrow
Saat 15:30 itibariyle 06 DD 1247 plakalı beyaz skydome'lu üyemiz Armada kapalı otoparkında kameralarımıza yakakanmıştır![]()
![]()
şu anda saat 16.31 caddebostan da stıkerlı kırmızı renkte gp gordum ama plakayı okuyamadım bayan cok hızlıydııı....
özdemdir![]()
Bugün 16 00 sularında gaziantep özsüt 'ün önünde sticklerlı beyaz bir punto görülmüştür,plakayı okuyamadım.
35 hmj 99 plakalı evolodi nickli forumdaşımı kırmızı ışıklarda yakaladım![]()
nyhatsu park halınde fuar önü
kilim otel onunde 34 j 6274 egzotik
vay hafiye gibisiniz yaw, öle herkesi her gördüğünüz yerde yazmayın, mazallah![]()
06 YN 5** alper - kordondan liman yönüne doğru gidiyordu, tavacı recep ustanın önünde karşılaştık. son anda farkettim slmlaşamadık.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
bugun bahçeli leman kültürün önünde Stikerlı 06 UU 714 arkasında kırmızı bi GP daha vardı. 20 - 30 Mt ilerde de 2 tane birisi Gri diğerinin rengini unttum 2 tane Gp park halindeydi.
buluşmamı çevirdiniz haberimiz yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri