34 gf 8973 fıstıklıdaydı
saat 20 sularında çevreyolunda italyan tarz forum stickeri olan evo görüldü. beyaz mıydı yoksa gri mi tam secemedim hızım yüksekti korna calarak geçtim yanından 35 av gibi hatırlıyorum![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
3 sanayidE sabancı ve by-evolodi görüldü![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Bursa Küçük sanayi de kırmızı bir GP gördüm
Bugün sabah 08:30 sularında Anadolu bulvarın da 06 HTB plakalı beyaz,güzel bir GP görüldü selamlaşıldı
Maşallah![]()
34 bc 7516 3k orleans mavi selamicesmede park halinde.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
çiğli AOSB 10006 sokaktaki m-oil istasyonunun önünden sahile doğru martı gibi süzülen stickerlı siyah gp malesef plaka görülemedi.
ozan kardeşim senmiydin yoksa saat 07:35 civarı.
dostum ben o saatte fosur fosur uyudum...![]()
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
3 Temmuz akşam 9 gibi eskişehir yolu migros kavşağında MEE 20 plakalı gri Punto EVO görüldüForumdan biriydi arkadan selektör yaptım ama tınlamadı
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Bugün saat 17:00 / 19:30 arasında Bodrum Mid AVM'de 09 BE 666 plakalı gri renkli GP arabamın hemen 2 yanında duruyordu. Giriş ve çıkışta baktım ancak aracın sahibi arkadasımızı göremedim
![]()
Bugün NF 077 kırmızı , stickerlı gp , eryaman optimum a.v.m önünde görüldü![]()
09 BC 161 buca üçkuyularda görüyom hergün
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
o bu değilde beylikdüzü çok uzak arkadaş ya.. Az önce ordan geliyorum. Sıkıldım baya yolda.
6 Temmuz Cuma akşam üzeri 16:00 civarında Kastamonu Cumhuriyet meydanında 06 BA 8680 sonu 8660 da olabilir gri GP görüldü...Abarth armalıydı...Sticker turuncu renkliydi...Anlaşılan memlekete gelmiş bir hemşehrimizdi belkide...Yaya olduğumdan geçip gitti yanımdan selam veremedim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri