O değil ben arabaları görüyorumSonra diyorum yazarım ve unutuyorum en az 20 defa geldi başıma. Artık telefonun taslaklar kısmını kaydedicem vallahiç
ya bırak abi dalkavuk herif neler yaptırdı bana gece gece
arkasındada efsane bir kamyon sözü vardı zaten onu okuyodum bi yandan![]()
korna sesine aynama bi baktım kara şimşek geçmiş![]()
O değil ben arabaları görüyorumSonra diyorum yazarım ve unutuyorum en az 20 defa geldi başıma. Artık telefonun taslaklar kısmını kaydedicem vallahiç
Dün öğlen
Beytullah kardeşim yanımda görüldü
Emre Genç,Ömer Bedir ve babası Ali abi maltepede görüldü.
Sent my iPhone using .
H. KURU
BBYILDIZ Berkan başkan Üçyol'da seyir halinde telefonla konuşurken görüldü![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bu sabah 08:20 civarında viaporttan sultanbeyli belediyesine kadar 06 BA 1065 plakalı sticerlı gri punto görüldü takip edildi![]()
Dün akşam saatlerinde Çayyolu Arcadium karşısında stickerlı 06BB görüldü. Plakayı doğru hatırlıyorsam tabi.
34 EU 9697 plakalı füme renkli grande punto Bakırköy Zeytinlik Halk Pazarı'nın arkasındaki bir binanın açık garajında görülmüştür![]()
bursa anatolium otoparkında çok punto gördüm çoğunda sticker vardı plakaları tek tek almadım hepsine selam![]()
Bugün gördüm gibi oldumServisteydim plaka göremedim Armada civarı..
23 Mart Cumartesi günü Çeşme otoban girişine doğru giderken plakasını hatırlayamadığım sticker'lı gri bir GP gördüm. Selektör yaptım ama farketmedi![]()
Çapa'da 2.kez grandepuntotr stickerlı araç görüyorum. Biri maviydi. En son gördüğüm griydi sanırım park ediyordu![]()
![]()
Elmadag inonu mah ölcek sk park halinde mahalleme komsu gelmis bir gp![]()
50.yıl parkından dönerken park halinde 06 bj.. kırmızı ve stickerlı punto görüldü
dun aksam saat 22:00 esenler atısalanı dere yolunda egzotık gp goruldu araca o kadar kaptırdım kı kendımı plakaya bakmak son anda aklıma geldı 34 dr 42?? sonunu yakalayamadım amerıkan parklarıyla sısler cok dıkkat cekıcıydı ... cok da ıyı parlıyordu kım o yaa acayıp gozum kaldı) saka bı yana ALLAH kaza bela vermesın...
35 NV *** sonunu hatırlamıyorum gri punto saat 19:00 civarı inciraltinda görüldü
NV 571 dir bizi takmıyo o adam 2.el aldı stickerıda sökmedi sanırım![]()
geçen gün farları gözüne soktum gene de iplemedi o şahsiyet![]()
Az önce 35 kts 45 mehmet ali abinin aracı gördüm opetin ilerainde
HTC Sensation Z710e cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri