1.5 saat kadar önce eskişehir yolunda Tuncay abiye yakalandımkaputtaki şeritlerden tanıdım valla arkamdaki yoğun far ışığından
1.5 saat kadar önce eskişehir yolunda Tuncay abiye yakalandımkaputtaki şeritlerden tanıdım valla arkamdaki yoğun far ışığından
halkalı da spor egzoslu 67 plaka abarth sticker ı olan kırmızı gp görüldü..
bugün atalayx görüldü,selektörleşildi,kenarıya çekilip sigaralar içildi![]()
kozyataginda kopru yonunde far sis xenon acmis halde 34 em 1412 gri punto goruldu, sticker yoktu ama araba yabanci gelmedi.
Hergün en az 45Km yol yapıyorum, beni de görün arkadaş![]()
Arkadaş hergün en az 10 tane puntiş görüyorum Bahçeli'de ama hiçbirinde sticker olmadığından ötürü kimseyi gördüm diyemiyorum.![]()
Eskişehir yolunda Emre'yi gördüm az önce, selektörleştik. Hemen sonrasında da Balgat girişinde gri bir araç gördüm stickerli ama plakayı göremedim, selektör yapıp alt geçite girdim, muhtemelen görmedi beni.![]()
yarım saat önce kurtköyde coskun abiyle ilginç bi karşılaşma yaşadıkkoskoca tırla yolumuzu kesti gibi bişi oldu güzel bir anı oldu yagmurdan dolayı kısa muhabbetimiz oldu sagolsun selamlar saygılar.
Coskun abi tıra bi gptr sticker yapıştır diger arkadaşlara kolaylık olur![]()
yaw o kadar sellektör yaptım durdurmak için zor yetiştim arkandan
hayır havada yağmurlu inadada bindirdim yetişmek için sonunda durdurdum ama sanırım sağ taraftaki babandı eğer öyle ise
baban hemen sağ taraftan atladı yani höyt felan desem sana kesin bana bodoslamadan dalacaktı
dediğin gibi hoş ve ilginç bir karşılaşma oldu
forum stıckerının faydalarından biri işte önerini dikkate alıp bir tane yapıştırayım bari arkaya
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri