çeşme otobanında siyah bi evoyla baya arka arkaya gittik dün kimdi o?![]()
öğlen saat 13.30 gibi haramidere toriumun yan sokağında gri abarth logolu arka camında sticker olan gp ile karşılaştık kimdi bilmiyorum![]()
çeşme otobanında siyah bi evoyla baya arka arkaya gittik dün kimdi o?![]()
geçen gün yeditepenin orda 34 EN 1956 koyu gri gp görüldü..
1 ekimde: menderes cadesinde 35 DA 1139 (son dörtlüden emin değilim)gündüz farlarını niye kapattırdın hemşerim?kırmızı kırmızı geziyodu birde.
akşam 9 gibide şirinyer velioğlunun önünde 35 CFJ 11,stickerlıydı korna morna çaldımda otobüs gürültüsünden duymadı sanırım![]()
bugün trafikte 16 adet punto + 1 bizden olan giulietta görüldü![]()
Ben görmedim ama Oto görmüş benim aracı park halindeyken, sileceğe de kartını bırakmış...Telefonum arızalı arayamadım, sadece gelen çağrılara cevap verebiliyorum, çünkü ekranı arıza yaptı yoksa kartı görünce arayacaktım...:=)
Puntom yok,sticker'ı sırtıma yapıştırdım görürseniz kornaya basın![]()
34 GHK 08 mahmutbey de görüldü araç da hiç fena değil bu arada![]()
bu arada bu araç kimin?
13.30 civarı çetinemeçte Tuncay Abi ile karşılaştık selamlaşıp yolumuza dewam ettik![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Abi bende senin aracı aynadan kestim beyaz led gündüz farlarını görünce plakaya baktım sonra dedim Tuncay Abi bu![]()
Cumartesi konusalım abi ama zor gibi, gayet güzel görünüyordu ben beyazım diyordu![]()
06 BD 2138 tek kapı gp kırmızı 7.caddede yakalandı =)
nicki firars
https://forum.grandepuntotr.com/members/firars.html
Konu omer06 tarafından (13/10/2011 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.
01 jl 683 mavi grande punto dün saat 21:00
de işe giderken baraj yolu - özal kavşağında ışıklarda yan yana durduk stickerı da var dı...![]()
2 gün önce akşam gri punto 9 eylül üni. orda gördüm plaka tam alamadım 35 cmd miydi öyle bişi
üyemi bilmem ama 16 jba 86 plakalı kırmızı fun gördüm 7.caddede
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri