Bugun ilk defa izmit'te 2 tane gptr üyesi gordum.Kerpe'deydı aracLar 16,30 sıralarında..
biri gri renkli 41 ft 64*
biri mavi renkli 34 vap ** bunu tam goremedım ama arkasından baktıhımda camda yapıskanı farkeettım![]()
Konu tutkuaydin41 tarafından (25/07/2010 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.
Hadi Abisi .)
26pt... kırım caddesinde 8 buçukta...
eskişehirde 2 üyemizi saat 22:30 civarında köprübaşında gri GP plakası 26 uf 437, saat 23 civarı da beauty shop önünde siyah GP plakası 26 tt 722(ya da öle bişi) gördüm.. selamlar
26 af 097 plakalı gri GP (ferri) öğlen saatlerinde gördüm, korna çaldım ama duydu mu bilmiyorum, yolcu indiriyordu.. selamlar kendisine
gördüğün benim Eser![]()
eee.. senin burda plaka kn yazıyor..... ben un gördüm.... belki de yanlış gördüm...
eski arabamın plakasını yazmışım profilime yanlışlıkla, şimdi farkedip düzelttim.
arabam hala aynı yerinde![]()
bende servisle geçtim oradan... hastalık oldu..nerede GP görsem... sticker var mı diye bakarım....
35 dnd 78(mert35) menderes caddesinde gidiyordu aradan 5dk sonra tekrar geri döndü sanırım benim arabayı süzdüsağda(halkbankın ilersi yani
) duran metalik beyaz benimdi buradan selamlar ona
![]()
Konu edelsang tarafından (25/07/2010 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.
bugun rize-ardeşende saat 20:00 civarında düğün konvoyunda34 EG 9439 plakalı 'gtosun'u gördüm.
Eski Nick: ROCKSTAR100
"Nero Provocatore,Crossover Black,Crossover Schwarz,Rock Siyah"
Bugün sabahın köründesharloot nick'li üyemiz orhan arkadaşımla karşılaştık ayak üstü muhabbet ettik.
07 HC 818
Konu style07 tarafından (26/07/2010 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.
cumartesi yaşamkentte 06red park halindeydi
34 VLK 93 plakalı kırmızı GP li (maşallah yanıyordu) üye arkadasımızı gördüm dün maslak hacıosman rampasında önümde gidiyordu.acele işim olmasa durduracaktım.sahibi kimdir???
EVOEVOEVOEVOEVO
Eyv kardesım valla dugun ıcın telas vardı bırazda kosusturuodum
Dün aksam eve donerken cankayadan basmaneye dogru gıderken 35 TE 063 VE 35 HDD(istugu)gördum aralarında 200 metre vardı ama bırbırleını gormedılerbnm gozler hep acık odugu ıcın radar gıbı kacırmam puntoalrın arkasına bakmaktan boynum tutuldu
Guzel bir raslantı oldu baska forum uyesıde gorduk ama aktıf olmadıkları ıcın sadece baktık ole şirinyerde baya uye var bırgun sırınyer bulsuması yapalım![]()
Konu Scottie tarafından (27/07/2010 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri