Marmaris Migros önü 06 AD 4054 grikorna çaldım ama duyuramadım
![]()
Bu sabah 8 gibi 59 YS ... Plakalı , kırmızı , skydome lu Silahtardan Alibeyköy e dogru gidiyordu.Sanki Orcun Bey di bu..Jantları da aynıydı.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
şuanda 26 AH 435 kırmızı puntişin hemen yanına parkettim eskişehir esparkın otoparkında. selamlar.
35 ....71 new orleans mavi multıjet dyn...alsancak garın ordan gecerken 19,00 sularında
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
06 hr 261 mavidynamic 6.sanayi aeron abi
Merhabalar Tolga Bey.. Evet dün sabah işten çıktım silahtar mahallesinden geçerek evime geldim 8.30 sıraları ama Çorludaki silahtardan geçtimSanırım yanlış görmüşsünüz.. İstanbul sınırları içinde değildim malesef... Keşke olsaydımda karşılaşsaydıkda şık bir sabah kahvesi içseydik...
![]()
öğlene doğru eskişehir tepebaşı opet te 26 ah 435 plakalı egzotik GP görüldü. eşim görmüş ben karttan çektirmeye gitmiştim. selamlar kendisine
35 r 8728 dı sanırım menderes caddesinde gördüm selam çaktı bende geç oldu ama bende selamımı verdim inş duymuşturtekrar buradan selamlar
35 y 4728 mi ne wardı bide kırmızı punto şirinyerde![]()
Konu edelsang tarafından (20/07/2010 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Sitemiz üyesi Moosty sabah servis bekliyordu... ali fuat güven caddesinde.. bende servisteydim...
Arkadaslar 33fv137 gren yok mu
ortalama her gün görüyorum![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
dün aksam izmir agora'nin otoparkındaki siyah gp kiminduuuuuuu
26 dp 001 barakuda26.... Eski çarşı karakolu yakınında ....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri