ozan valla yazdını 3-4kere okudum bişey anlayamadımkafam durdu bugunler dede
![]()
ozan valla yazdını 3-4kere okudum bişey anlayamadımkafam durdu bugunler dede
![]()
Sen kendi arabanımı gördün![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yok ozan yaa
bi kırmızı gördüm oda vedatx nickli arkadaşımızmış diğeri titanyum griyidi benim aracın aynısı 35 AC gerisi yok
![]()
bide https://forum.grandepuntotr.com/members/zez.html var 35 ac ama beyaz yazıyo![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dün sahilde garden cafe'nin önünde Halilimin yeni arabayı, Mezitli Seray mobilyanın önünde de Halilim eski arabayı gördüm![]()
dün öğlen 3 saatlerinde cepa avm nin içindeki oto yıkamada bizim stickerlı 61 plakalı siyah bir gp gördüm. kimdir acaba?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ankara da ne çok varmış gp dikkat etmeye basladıgımdan berı heran görüyorum. ama asıl ıkı tıtanyum grı var bır kere ıstanbul yolunda peşpeşe solladılar benı bır kerede ümitköy civarında son surat gectıler solumdan ,sanırım aynı ikilidir yine. takılıyım peşlerıne dedım 3lü olsun baktım çok süratlıler vazgeçtim.
Bugün anadolu üniversitesinde 26 SS mavi renkli bir araca kartvizit bıraktım. Hava yağmurluydu umarım yağmura dayanıklıdır kartvizitlerÜniversitenin içindede çok gp var ama hiç sticker olan denk gelmedi.
çok ıslanmazsa dayanıklı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bu akşam saatlerinde konak'ta 35 BRV 38brvhgt'yi sayın kankimiz ertan'ı gördüm ehueh
mavi çuflayan tren biraz kirli idi ama...
![]()
34 GKH 56 foruma takılıyormu acaba?
55 AG ... burlardamı acaaba granit gri
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
arada takılıyor
https://forum.grandepuntotr.com/members/skyhan58.html
plaka kayıtlı değil.
o zaman hemen camına bi kartvizit bırakalım![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Dün (cumartesi) akşam üstü anamur'da onurcan arkadaşımızın arabasını güleryüz lokantası civarında park halinde gördüm durup bakacaktım ama park edecek yer bulamayınca duramadım birdahaki sefere inşallah.
Bugün Eryaman Migros'da, 06 BA 8276 plakalı üyemizi gördüm. Konuşmak için gittim, aracı kuzeni kullanıyormuş. Nasılsa forumdan bulurum dedim ama kayıtlı değilmiş...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri