35 ad 0014 plakalı kırmızı stickerli üyeyi gördüm balçovakipanın kapalı otoparkında saat 20:19 du
dün 06 an 4317 plakalı lacivert stickerlı bir üyenin arabasını sonra 27 plaka benim arabanın aynı renginden momo corse jantlı mercek farlı gp üyesi gördüm ama işte plaka aklımda kalmadı
bugün kütahyaya yeni girip sanırım antalyaya dogru giden plakasını tam alamadıgım gri renkli 34 plakalı güzel bi üyenin arabasını gordum
Konu atom43 tarafından (08/07/2010 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.
I ♥ Punto
35 ad 0014 plakalı kırmızı stickerli üyeyi gördüm balçovakipanın kapalı otoparkında saat 20:19 du
Neworleans mavi...Otobandan Atatürk organize sanayiye giriş yaptı ama yanıyodu araba maaşallah
I ' m c a p u l i n g . . .
Sabah Maslak ta Levent yönüne gidiyordu 34 YA... beyaz punto geniş lastik 16 celik jantlı skydome yada tavan folyo kaplama görüntüsü cok hoş bi aractı.
EVOEVOEVOEVOEVO
dün çankırı korgun arasında gri 34 plaka bi punto selektör yaptıda forumdanmıydı değilmiydi bilemedimburdamıdır kendisi acaba?
eşrefpaşada park halınde tıtanyum grı bı punto
şirinyer nato sokağındaki maraş dondurmacısında puntoaz nickli üye birden yanıma yanastı bı baktım stıckerlı bı uye siyah fire active
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bizim apartmanın karşısına yapılan yeni apartmanın önünde duran siyah bir gp.
neo alışveriş merkezinden çıkıyordu kırmızı modifiyeli aramızda 150 mt. vardı.. plakasını okuyamadım..
33ayc33 suan gaziemir kipada
Ne Mutlu Türküm Diyene!
33 ayc 33 siyah punto gaziemirde gördüm.saat aksam 8 gibi
Bu akşam Şişli Cevahir AVM de Bolero Kırmızı bir GP nin camına daha forum kartını bıraktım..Belki aramıza katılır![]()
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
35 an 9736 mıydı neydi tam hatırlayamadım telefona kayıt ettim ama telefon aşşağıda otoparkta kaldı arabanın içindebalçovada gördüm ata caddesinin sonundan sağa dönülen caddede kırmızı süper bi puntodu oradan devam etti sonra pehlivan oğlunun yanındaki sokağa mı girdi oradan mı çıktı tam hatırlayamadım, benim araçta gelin arabasıydı belki fark etmiştir
sağda park etmiştim
bir gün puntoların arkasına bakıcam derken giricem bi duvara ya hayırlısıher puntoya bakıyorum artık
![]()
Konu edelsang tarafından (10/07/2010 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
26 tf ... titanyum gri... gar düğün salonu karşısında....
33 fv 137 siyah evo, izmir kordon. masallah
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
35 yn 457 kırmızı punto balçova ata caddesinde gördüm.benim arabanın yanından geçti görmüştür belki çelik halının önünde park ediliydi gelin arabasıydı bugünde
![]()
bugün ankamalldaki bilimum stickerlı gp ler el kaldırsın plakayı almıştım ama 1 den fazla görünce eve dönene kadar karıştı hepsi![]()
cuma ctesi pazar günleri içinde alanya manavgat antalyada gördügüm bir sürü üye vardı hepsine korna sellektor yaptım herkese selam artık ama manavgat şelalesinde kırmızı 34 BU plakalı kırmızı 17lik jantlı bir arac gercekten dikkatimi cekti
I ♥ Punto
Saat 21.00 sularında Mithatpaşa da vals mavi 06 e 9640 görülmüştür..
35 D** ** siyah gp karşıyaka tünellerinde gördüm
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri