Ufuk Mersin'de araba İzmir'de bu stikır işi iyi oldu. Araba çalınırsa burdan bi haber vermek yeterli olur bence. polisten daha çabuk sonuca ulaşırız![]()
Mekân Mersin, memleket Bolu...
konak sahil yolunda 33 fv 137 plakalı siyah punto evo beyaz stickerli
antalyaya gelirken kırmızı punto gördüm, bayağı önlü arkalı gittik taşlı yolda koptu gitti valla
45 uu 087 plakasıydı
ben de ilk buluşmada sticker alıp yapıştırayım Punto'ma artık beni de görünce trafikte yazın buraya![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
keykavus.... Kemal Abi... bağlar caddesinden üniversiteye doğru gidiyordu... balkondan gördüm......
ataturk kapalı spor salonununun önùnde.35 ef 585 arizona bej.jasmine nickli uye.foruma yeni uye oldu sanırımdaha önce görmemistim kendisini.ben siyah krakerimi yanına park ettim oda ben gormustur
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hmm..Pek bilmiyorum buraları 7 ay oldu gelelı karsıyakadaydım..Aynen dedıgın yerdeyım Mert beklerim...
I ' m c a p u l i n g . . .
VALLA ARKADAŞLAR
2035 km yol yap forumdan ne kimseyi gör
nede kimse seni görsün olacak iş değil yaw
acayip canım sıkıldı bu işe benim
istanbul - bursa- balıkesir - manisa - izmir - kuşadası - fethiye gidiş-dönüş
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
GELDİM TABİ DENİZ
niye görmedin beni len
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Abi gezenti degilimki..İş ev ev iş..hafta sonu cumadan cesme pazar aksamı yıne ev..
I ' m c a p u l i n g . . .
07 BJM 01
15dk önce gördüm Dünya Göz Hastanesinin orada, acelem vardı korna çaldım geçtim![]()
tesekkr ederm abicim
arkdaslar arabam uzun süre izmirde olucak nerede görürseniz lütfen haber werin babam kullanıo.nerde oldugunu buradan takip edm baribu dewrde babana bile güwenmicksn
genelde forum bornovada olur cnkü oraya yeni bi yer actık..dolomiti ice.grande puntotr üyelerine %50 indirim
Konu JASMINE tarafından (05/07/2010 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
şşşt takip etme adamı
işleriyle ilgilensin...
![]()
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri