26 ks .... osman abimin arabası.... stickerıde süper yapıştımış valla...
İzmir karşıyakada Ankara plakalı füme renkte abarth logolu önden kaza yapmış bir araç gördüm.Arkasında www.grandepuntotr.com yazıyordu birde GAME OVER...
I ' m c a p u l i n g . . .
26 ks .... osman abimin arabası.... stickerıde süper yapıştımış valla...
Üzülerek belirtmek istiyorum. Bugün gördüğüm GP'yi sahibi bir müddet aramıştır. Görmek istemeyeceğiniz bir yerde, trafik çekicisinde gördüm. 45 RU 145 saat 18:00 sularında Alsancak Migros'un oradan trafik otoparkına doğru yol alıyordu. Görünce içim gitti...
Konu scarrow tarafından (03/06/2010 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.
yarım saat önce neo alışveriş merkezinde bir puntoya kart bıraktım.. diğeride alışveriş torbalarını bagaja koyuyordu. gittim konuştum.. kartlardan verdim...
Ne dedi peki? Haberi yokmuymuş siteden?
yanına gittim.. merhaba bende GP kullanıcısıyım. kartı uzattım şöyle bir sitemiz var üye olursanız sevinirm dedim. ama ben arabayı satıcam dedi. bende bir bakın dedim. iyi akşamlar dileyerek yanlarından ayrıldım...
Bugün sabah gözcübaba da Halis Kurtça Kültür Merkezi ne doğru
gri renk sticker lı 34 DD 01... gp gördüm.
06ad.....
park caddesinin girişinin orda korna çaldım baya ama kendisi sinirli sinirli baktı bana
tam yola çıkarken stickerı gordugumden caldım ama o başka bişey sandı heralde![]()
35 BVE 15 efeoğlu ayrancılarda görüldü
Bugun Orçun abiyle buluşmaya giderken, bi baktık karşı istikametten geliyor, megersem yanlış yoldaymışız![]()
Bu şekilde gördük, yani Soner abi gördü =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Perşembe akşam yani dün 35 M... plakalı gp stickerli yalı caddesınde bostanlıda selamlaştık...
I ' m c a p u l i n g . . .
Viaportta bugün 4 tane görebildim (çok araç var belkide daha fazla vardı) ama malesef hiç birinde sticker yoktu..Benimde yanımda kart yoktu şanssızlık..Sürekli gidiyorum bir dahakine bırakırım kartlardan..
Birde Sultanbeylide galeride "grandepunto " yazan bir sticker gördüm. Taklitti sanırımBi ara fotosunu atayım..
Konu GPunto19 tarafından (13/06/2010 Saat 02:57 ) değiştirilmiştir.
dün akşama dogru 4 civarlarında kütahyada atakentte lacivert 06 plaka gerisini okumaya vaktim olmadı bi gp cu birisiyle karsılastık o bana baktı ben onasonra geçtikten sonra bi baktım arkasında bizim stickerlardan
Sonunda bende Birini gördüm.. Yaklaşık bir hafta önce tatil için gittiğim kemer'de Kırmızı 07 KAV **** Plakalı bir punto gördüm..
BY Turbo SPORT 150 HP
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri