26 TF ... NEO alışveriş merkezi önünden çevre yolundan giderken..... siyah bir GP.....
26 TF ... NEO alışveriş merkezi önünden çevre yolundan giderken..... siyah bir GP.....
beylikdüzü belediyesinin önünde gri beyaz stickerlı punto plakayı göremedim
tyler durden atalayx
15 dakika önce Seyrantepe Lojmanların yakınındaki pastane önünde beyaz Abart logolu 34CSD33...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Bende yolda karşılaştım bikaç sefer onunla en sonunda trafikte ilerlerken selamlaştık anadolu yakasından taksime iş yerine geçiyomuş![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
16 mayıs, optimum önünden rüzgar gibi geçti kırmızı renk ve beyaz logolu GP bide yine aynı gün elvankent 12. caddeden gri GP yetişemedim valla trafik vardızaten haftasonları gelebiliyorum ankara'ya görev nedeniyle, yakalarsam durdurup tanışcam kimi görürsem trafikte, olmuyor böyle
![]()
![]()
14 Mayıs'ta İzmir Güzelyalı Sahil Yolunda beyaz stickerlı bir Grande Punto'yla karşılaştık. Sıkışık trafikte zorla korna çalıp önüne geçtim. Sonra baya önlü arkalı devam ettik. Daha sonra korna çalarak yoluna devam etti. Plakası 35 FP yada FA olması lazım.
benim evin karşındaki apartmanın önünde duran siyah GP sahibi burda mıdır? yoksa camına sitenin linkini yazıp bırakıcam![]()
Yaw arkadaş Şu koskoca Ankara'da daha Birtane sticker li göremedim..
BY Turbo SPORT 150 HP
18 mayıs güneşli minibüsle istoç durağına doğru giderken ters yönden holiday lnn otelinin önünden birtane kırmızı bir gp plakası 34 yps idi sanırım arkasında sticker da wardı müşteri olmasa idi arabayı ters çevirip yakalıcaktıkta müşteri vardısaat 16:30 civarlarında
dumanoğlu manchman12 huss gördüm
real otoparkta bd 4562 (sanırım) granit gri sağlam modlu sanırım jagar![]()
yanına park ettim çıkarkende karşılaştık ama çok acelem olduğundan konuşamadım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bugün Muttalip yolunda gri bi puntoyla selamlaştık ama plakasını alamadım hemşerimin ikimizde biraz hızlıydık sanırım... Selam olsun.
dal1984 aydınlı ancester siyahinci35
Cukurambara balgat koprusunden doner ıken beyaz stıckerlı mavı gp gordum arkamda ıdı yanımdan gectı,genelkurmayın onundekı alt gecıtte grı gp gordum topraklıga kadar arka arkaya gıttık yaslı bır bey ve bayan vardı arac ıcınde sellektor yaptım fakat farketmedı buyuk bır ıhtımal arac oğluna aitti
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Dün akşam 06 GKN-- gördüm tıs tıs gidiyordu yetişemedim![]()
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
bugun sabah 9 da ımes sanayı sıtesınde 35 pe... stıckerlı bır punto gordum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri