Kalem yoktu yer müsatti
feci unutkanlık başladı bende yaw bugun Engin abi aradı Ertan abinin numarasını istemek için bakıp arıyım dedim aradığımda unuttum durum vahim
![]()
yakaladıımızın artık fotosunu da mı çekioruz...![]()
Kalem yoktu yer müsatti
feci unutkanlık başladı bende yaw bugun Engin abi aradı Ertan abinin numarasını istemek için bakıp arıyım dedim aradığımda unuttum durum vahim
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bugün bornova özkanlarda gördüm bi tane titanyum gri 1.4 active.58 ak 157. satılık tabelası vardı üstünde.
GP - 1.3 Multijet 75 Hp Dynamic - Titanyum Gri
Burağı görmüşsünüz https://forum.grandepuntotr.com/memb...otta_1903.html
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bende geçtiğimiz pazar günü 06 AZ 7896 yada 7869 olabilir mavi stikerli bir gp'yi batıkent anıt iş merkezinin oradaki dersaneler önünde gördüm. ben gene lineada olduğum için beni farketmemiştir.
Linea Dynamic 1,4 Fire
tamam olmazsa bende talep edeyim.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Konu OzzY tarafından (17/09/2008 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
zibil gibi 06 bb var Ozan.
bu arada bir günde 3 üye görene hediyemiz var mı![]()
Evet 06 BB çok görüyorum aramadım bile kim diye![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
06 bb 4496 sümer holding önünde park halinde gördüm aynı yerde bi kaçkez daha gördüm aracı ama üyemizle tanışmak kısmet olmadı daha
pazar günüde etlikte femoliyi gördüm daha doğrusu o beni gördü
Görmemek mümkünmü seni zefer farları angel leri açmiş cam sonuna kadar açık dum tıs cis tak gidiyordun
Şaka bir yana çok geçmiş olsun kayınpederin için umarım en kısa zamanda iyileşir![]()
sağol mehmet teşekkürler inşallah bakalım..
eee bizim sky dom olmadığı için camla idare ediyoruz![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
durakta servis bekliyodum görmedin beni mesaj attım ama ulaşmadı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
dedigin duragı hatırLıyorum yav,
beLki bi 100 kişi vardı, hepsi gençti. hatta akLımdan geçti, dedim kesin bi tanıdık vardır burada şu kenarda dursam mı dedim kendi kendime![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
dursaydın 21:15teydi servis 2 laflardık![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Pazar günü saat 5-5,30 civarlarında Hacettepe Hastanesi ile Ankara Yüksek İhtisas Hast. arasındaki caddeden (Adnan Saygun Cad) Hıfzısıhha yönüne inerken kavşakta angel farlı mavi renkli g.puntoyu arkamda gördüm. Stickerı dönerken gördüm uzaktan selamlaştık ama plakayı görmedim yalnız o benim plakayı net görmüştür arkamda idi.
Hayatında her şey ters gidiyorsa BELKİ SEN TERS YÖNE GİDİYORSUNDUR... Eski Kullanıcı Adı: ckentli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri